Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2014 15:04 - Г-н Халваджиян, докога ще ни измъчвате с Мирян? Заради него отпадат таланти
Автор: ugov Категория: Изкуство   
Прочетен: 646 Коментари: 0 Гласове:
2



На всички зрители на XFactor вече е ясно, че младежът Мирян е лансиран, за да продължава напред в шоуто. Заради момчето с пластмасова усмивка бяха погазени правилата на формата и Мария Илиева си го прибра в отбора. Не е ясно кой праща SMS за Мирян, може би има богата рода или тийнеджъри под влиянието на мека дрога. Момчето не може да пее, но заради него отпадат участници с безспорен талант. Това се случи и снощи, когато отпадна Кристина, на която Мирян може да диша прахта. Попитах г-н Халваджиян докога ще лансират „пластмасовата усмивка”, но отговор не получих. Няма да получа и ако попитам защо няма нотариус при събирачите на пари от SMS и защо зрителите не виждат за кой участник колко SMS са изпратени. Няма да получа и отговор на въпроса защо трябва да плащаме, за да подкрепяме таланти? На продуцентите не е ли достатъчно да печелят от реклами, че искат да печелят и от предпочитанията на зрителите? Друг е въпросът, че тези таланти след приключване на шоуто нямат бъдеще в музикалния бранш. В най-добрия случай те пеят по кръчми или в молове, но кариера нямат. Остават им приятните изживявания, че два месеца са пяли пред публика и са ги давали по телевизията. Мимолетна слава! От шоуто печелят продуцентите /пари/ и зрителите, които се наслаждават на добри изпълнения. Но когато се появи лансиран типаж като Мирян и наслаждението от шоуто изчезва. Попитах и Боби Ваклинов от „Господари на ефира” няма ли да връчат „Златен скункс” на Мирян за лошо пеене, но отговор не получих. Няма и да получа. Уважаваният от мен Маги Халваджиян е продуцент и на „господарите”. Имах си хас, Боби Ваклинов да ухапе ръката, която му дава хляб!

barometar.net

Ето част от стотиците негативни коментари на страницата на шоуто за „пластмасовия” Мирян:

Kalina Zlateva-Garkova Пуснете един негативен вот да го изкараме тоя Мирян най-накрая!!! Как е възможно на елиминации на този етап от шоуто да са Траян и Кристина?!?! Нито Пламен и Иво, нито Мирян могат да им стъпят на малкия пръст

Сими Д. КРИСТИНА МИ Е ФАВОРИТ,а тя си тръгна.  Заради Мирян си тръгват добри изпълнители. Силно съм разочарована от тази вечер.. Кога ще дойде и ред на Мирян?

Nikolai Tsaikin Поредната ПОШЛОСТ от продуцентите… – хванали са здраво ЗЛАТНАТА кокошка (Мирян), да им снася ЗЛАТНИ яйчиценца (смс-чета)!!! Така се прави бизнес – за сметка на НАИВНИТЕ!!!

Mario Brendeman Не мога да повярвам, че Мирян е още в шоуто, а участници като Кристина и Траян се бориха за оставане… Така е като гласуват пубери.

Louis RF- Мазния некадърник Мирянчо си го бутат напред,за което трябва да се срамуват а Кристина която е достойна за финал вече я няма във формата…за сравнение между двамата не може и да става въпрос…то е под достойнството на Кристина да бъде сравнявана с някакъв бездарен „певец“….Трагично е положението….Да си гледат предаването феновете на мазния…това мога да кажа…



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2182760
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930