Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2013 13:01 - Протестиращ във Варна: "Биячите на ТИМ се опитаха да подменят естествените ни лидери"
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1877 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Във Фейсбук политологът Огнян Минчев публикува текст на участник на вчерашното събрание на протестиращите в Община Варна. Публикувам го без редаторска намеса.
Огнян Минчев : "Прилагам два текста. Първият - разказ на участник във вчерашната среща на протестиращите в общината на гр. Варна, провалена - за пореден път от мутрите на групировката - диктатор ТИМ. Тази групировка иска да купи на безценица българското ЕРП на ЧЕЗ, поради което подкрепяше и инфилтрираше протестите във Варна в тяхното начало. Сега очевидно целта е постигната и над 30 ТИМаджийски мутри за пореден път са влезли на събрание на неправителствените организации за да го провалят - да провалят смислените цели на протеста от тук нататък.

"Присъствах на провалената среща в пленарна зала, между протестиращите. Потресена съм от това , което видях там. Наред с мирни и не до там възпитани , но все пак честно протестиращи и маше около 30 души на ТИМ. Шеф на фенклуба на "Черно море" ФК, заедно с креслива агитка и още няколко нискочели и гологлави горили. Ще ви цитирам това което се случи предадено от друг присъстващ:""Това, което пиша е изключително важно и поставя протестите на друго ниво: Току що се връщам от Протеста-митинг във Варна. Първо трябваше да има свободно събрание на желаещите да излъчат инициативен комитет на протестиращите във Варна. След което да се премине към самия протест. На това събрание обаче влезе група от около 30 души - дебеловрати и нискочели момчета в черно - които почнаха да съботират събранието и да опитват да подменят естествените лидери, появили се до сега в протестите. Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ. Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората. Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят. Снимаха ме - мен и Иван Петров - от разни телевизии, но всички изрично ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир - представяш ли си? И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си - бях свидетел на всичко, което се случи."


Тагове:   Огнян Минчев,   Тим,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2177596
Постинги: 1200
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930