Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2015 11:39 - Благойчо, имаш късмет, че не изчегърка името си в Колизеума по времето на Светата инквизиция
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1708 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

С какви думи да коментираме поредната идиотска постъпка на футболиста Благой Георгиев?! То е същото да намерим думи, за да напишем нещо за варненския "чешит" Росен Марков, който излезе с табела "Болен съм от СПИН и цироза" в шоуто "България търси талант". И двамата са неизлечимо болни от желанието за евтина слава, но за разлика от Благой, Росен Марков е ограничил простотиите си в рамките на България...Да се опиташ да изчегъркаш името си на колона в Колизеума е такава глупост и проява на егоцентричност, че и децата се смеят на чичо си Благой. Но всички медии в Италия тиражираха новината за вандалския акт на футболиста и в съзнанието на италианците, българите за дълго ще останем като простаци, които дълбаят върху колоните в Колизеума. Това сътвори с мозъка си Благой Георгиев, за това му стигнаха мозъчните клетки, които вече не му помагат и на футболния терен. Този дълбоко вярващ "християнин", който заряза бременната си в деветия месец приятелка Христина, заради друга жена е пример за кич и безкрупулност. Няма смисъл да го съдим - неговата морална деградация е достатъчно ниска, за да му даде място в срамните страници на мимолетната история. Благой Георгиев е кратко, срамно и отвратително явление в нашия живот. Той е въплъщение на надутата показност, лъжовност и измама, които за съжаление са пример за част от обществото. Когато младите хора видят мазната, ухилена физиономия на Благой, когато четат на поредната му жена или кола дали си мислят, че един ден ще станат като него? Едва ли!

Но материалният му успех със сигурност привлича част от тях и дано не пожелаят да копират и моралния му облик, който е срам за България. За религията и вярата да не говорим. Ако Благой беше изчегъркал името си в Колизеума по времето на Светата инквизиция вече щяха да са запалили кладата, на която да го изгорят. За негово нещастие в днешно време футболистът-неверник и вандал ще гори на по-болезнена клада, тази на презрението.
www.barometar.net

 




Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Двете джофри от "Трио Антибългарка"
17.07.2015 11:55
Ана Цолова и Лора Крумопва побързаха да заявят по Нова телевизия, че навсякъде по света имало надраскани сквернословия на български език.

Обиколил съм целия свят, посетил съм всички големи забележителности и НИКЪДЕ не видях НИТО ЕДИН надпис на български!

Важно за телевизионните изроди е само едно: да хвърлят кал по България и българите. Докога ще търпим тази измет да се гаври с нас?!
цитирай
2. alchemist - На колизеума едно време се е глед...
17.07.2015 12:20
На колизеума едно време се е гледало, като на езическо място и кариера за мрамор. Но друго щеше да е, ако беше чегъртал из базиликата св.Петър. Тогава можеше да бъде подложен на огнено пречистване, за освобождаване на демоните в него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2184790
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930