Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2015 14:26 - Дайнов, стой си в село Миндя и не коментирай Варна – излагаш се!
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2726 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тази сутрин в ефира на предаването „Здравей България” политологът Евгений Дайнов нарече Варна постсъветски, западнал град, който му приличал на Ташкент. Много „удачно” сравнение направено от човек работил в Института по история на БКП,  от поредният пребоядисан демократ. Няма как Дайнов да сравни Варна с Лондон, след като баща му е бил кореспондент на официоза „Работническо дело” в английската столица, там се е изучил и бъдещият корифей на политологията. "Синият шаман" бил през есента във Варна и местни феодали, по- будни хора го попитали какво мисли за града. Не става ясно кои са тези будни феодали, с които е говорил Дайнов, но явно политологът живее не в село Миндя, а на Луната или е ходил във Варна със затворени очи. Шаманът не е видял или по-точно не иска да види видимата промяна в инфраструктурата на града – основно ремонтираните булеварди и улици, новият център, новите детски градини, новите тротоари. "Варна не прилича на европейски град" - казва Дайнов и не обелва дума на какво приличаше Варна при 13-годишното управлението на Кирил Йорданов. Няма нужда да оборваме дума по дума Дайнов - той е поредният гастрольор, който идва във Варна за един ден и заслепен от политическите си пристрастия говори небивалици. За две години Варна започна да прилича на европейски град, както и София, където обаче се наливат милиарди от държавния и общинския бюджет. Препоръчваме на Евгений Дайнов да си стои в столицата или в любимото село и да не "ражда" подобни небивалици по телевизията. Никой варненец няма да му повярва, защото промяната във визията на града се случва пред очите ни. А това, че някакъв самонадеян бивш комунист решил да бръщолеви, каквото му повеляват закостенелите партийни пристрастия си е негов, личен проблем. Къде спи Виктор Николаев, който е виждал репортажи за това, което се случва във Варна е друг въпрос.




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. appen13 - Морски, споко, "професорчето" от помощното училище за дебили НБУ пак е било на 3-та ракия
07.08.2015 14:39
Изобщо не трябва да се обръща внимание на АЛКОХОЛНИТЕ ИНКОМЕДИЙНИ дебилизми на "професора" от ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ за лица с тежки ментално-слугински проблеми "Нов български университет".
Явно това АГРЕСИВНО ПРОДАЖНО ЛЕКЕНЦЕ пак и било кьор-кютюк пияно и е бълвало несвързаните си алкохолни "откровения"....
цитирай
2. apostapostoloff - Не приемайте сериозно хора, които
07.08.2015 15:24
се появяват на телевизионния екран! Те всичките са серсеми, тъпаци и мръсници. Що за идиот трябва да си, за да станеш по нощите и да се завлечеш в някаква телевизия, където да си губиш безвъзмездно времето?

Нито един свестен, порядъчен и интелигентен човек няма да се появи в нито една българска телевизия. Защото българските телевизии станаха библия на
идиота и човек, който държи на себе си, не се появява там.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2183887
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930