Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 11:33 - Откровения за наивници
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
1



Ако някой още вярва, че Христо Иванов е искал да прави съдебна реформа значи е наивник. Човекът си го каза - иска да ограничи правомощията на главния прокурор. Казано накратко- Иван Костов искаше да има послушен прокурор, но не му се получи. А изобразяването на Христо Иванов, като Че Гевара е... карикатура. Иванов няма куража и смелостта на Че Гевара, да не говорим, че зад "революцията" му стоят лица като Иво  Прокопиев и Костов - лица, които ламтят единствено за власт и пари.

Радан минавал в опозиция. Там му е мястото с 9% електорална подкрепа. "Драмите" на РБ са буря в чаша вода. Българите въобще ни ги  интересуват напъните на Радан и сие да си вдигат изкуствено цената и да се правят на герои.

Социоложката на БСП Татяна Буруджиева зове за предсрочни избори. Какво друго да измисли, когато БСП е на командно дишане.

Нашите политици задължително трябва да гледат последните интервюта на Тодор Живков. Да научат как се прави политика, да разберат каква е народопсихологията на българите. Но те са заети с други неща - да правят пари за себе си и родата до девето коляно.

Който е повярвал, че Георги Кадиев ще напусне парламента, ако не спечели кметските избори в София, значи е наивник. На Кадиев му харесва  да е опозиционер - нещо като мек вариант на руския Навални. Ако не е депутат медиите няма да му обръщат толкова внимание.

Сотир Цацаров не бил универсалното зло. Но ръководената от него прокуратура е. Всички знаем, че е поръчкова, подчинена на Пеевски, обвинява  избирателно, прави шумни заявки за присъди, които после падат в съда.

Родните съдии също са универсално зло. Те раздават поръчкови присъди, компрометирани са и нямат желание да се променят. Как иначе, когато ще спрат паричните потоци към тях? Реформата в съда щяла да започне, ако съдиите я започнели отвътре. Това вече е виц.

Борисов защитава Радан и реформаторите, Цветанов ги хапе. Това се нарича капан за наивници. Някой да не си помисли, че двамата не си съгласуват действията?!

Асоциация финансирана от фондация "Америка за България" изчисли индекс на почтеност на родните градове. В страна оплетена в корупция, това е като да изчислиш индекса за морал на жриците на околовръстното.






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2183542
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930