Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2016 14:43 - Стоичков е срам за себе си, няма защо да го съдим
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 774 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Историята с поредния побой в който се забърка Христо Стоичков е банална. Избухлив мъж, с огромно его, самочувствие на недосегаем и парвеню удря шофьор. Фоторепортер отишъл да снима сватбата на щерката на Стоичков, но Модерния Ляв се ядосал и си го изкарал на шофьора. Както преди време Вежди Рашидов удари полицай и му се размина, както Волен Сидеров безчинстваше в НАТФИЗ, както много други случаи, в които родни, известни личности се държат като неадерталци. Да не забравяме пияния Максим Стависки, който посече живота на Мануела Горсова. И на него му се размина, което беше огромна гавра на правосъдната ни система с момичето и близките й.

Със Стоичков обаче е друго. Той беше голям футболист, носител е на „Златна топка”, радвал ни е с головете си…но вече не е футболист. В момента Стоичков е коментатор за някаква телевизия, харчи си парите на воля, жени дъщерите си и е обикновен хулиган. Крайно време е да направим разделение между бившия футболист Стоичков и днешния човек Стоичков. Те нямат нищо общо. Който желае може да съхрани спомените си за уникалната левачка на Стоичков, но те нямат общо с хулиганските изстъпления на притежателя й днес. Днешния Стоичков срами само себе си. Плюе върху собствения си авторитет, принизява се до нивото на махленски побойник. Той не е срам за България, а срам за себе си. Няма защо да го съдим. Да го осъди прогнилата ни съдебна система, ако има куража. И да се съди сам. Ако има мозъчни клетки за това.


Тагове:   Христо Стоичков,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Някаква медийка прави провокация и гони рейтинг.
30.08.2016 19:44
Но тая медийка я няма, почти, в коментарите. Злите езици се чешат със Стоичков. Безброй западни звезди са посягали на папараци, без сериозни последици. Какъв шик е за неизвестен коментатор да каже, че Стоичков е срам. Стоичков не е завършил в Итън, това е далечко от Харманли. В това е цялата му вина. И аз съм казвал, преди 30-ина години, че тоя майстор е див. Нищо не съм знаел за него, ей така, мнение от външен оглед по ТВ. Той греши понякога, наистина. И най-голямата му грешка беше когато каза, че България не му е дала нищо. Защо се ядосва на България? КЛУБНА, ГЕРЕНСКА е омразата към него. А, да, и някой други "интелектуалци" не харесват народния герой. Има полиция, има съд, те ще кажат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2180863
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930