Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 12:29 - Трагедията в Хитрино и „телетоните” на Нова телевизия
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1706 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Понеделник сутрин. Ани Цолова облечена в черно, с най-скръбната физиономия, на която е способна води сутрешния блок на Нова телевизия. Виктор Николаев е командирован в село Хитрино, откъдето предава на живо. Апропо, Ани Цолова отдавна е изхабена като водещ, постоянно прекъсва събеседниците си, нервничи, жестикулира и създава нервна и негативна обстановка. Но днес, в денят на траур, тя е надянала печалната физиономия, за да изрази съпричастност към загиналите в Хитрино. Утре тази физиономия няма да я има и Ани Цолова ще надене ежедневната си агресивна маска. Но днес, Нова телевизия,  лицата й се обединяват в подкрепа на засегнатите в трагедията.

Нова телевизия прави информационен телетон /???/ "Заедно за Хитрино". Какво е това телетон знаят само шефовете на Нова и идиотът, който е решил да наложи тази чуждица в българския език. Всички репортери и лица на Нова застават зад каузата, ще има извънредно студио, Ники Дойнов ще предава на живо и „ще се срещне с хората, за да чуе какви са тревогите и нуждите им в първия ден след трагедията.”

С две думи, Нова телевизия използва трагедията в Хитрино, за да си вдигне рейтинга.

Прикрита зад маската на съпричастността, Нова телевизия ще разпитва близките на починалите, ще рови в раните им. Това е правено много пъти след трагедии, които са се случвали, как шефовете на Нова телевизия ще пропуснат Хитрино!?

Приканват да се пускат SMS- и Нова "призовава българите да се обединят в труден момент и да помогнат на нуждаещите се, защото след шока и мъката за жертвите е време всички заедно да подкрепим нуждаещите се."

"Шокът и мъката за жертвите и преминал, да помагаме!" - зоват от Нова телевизия. Къде е държавата в това уравнение? Не трябва ли тя да помогне на нуждаещите се, а не частната Нова телевизия да призовава за помощ и да прави „телетони” за Хитрино. 

Но по-голямата идиотия е да се пращат SMS и да се помага на бежанците. След като "ястребите" от САЩ и ЕС им разбиха държавите, българите, които сме в задния двор на Европа ще даваме пари за издръжката им. Какъв долен цинизъм е това!  Не по-малък от този на жадните за кръв и сълзи телевизии, които правят рейтинг от мъката на хората!
barometar.net




Гласувай:
10



1. kunkata - Нова телевизия
12.12.2016 14:15
Нова телевизия за някои може да е актуално-обективна ТВ. Но ако има някаква съпричастност, то тя е от типа "хляб-зрелища".
Непрекъснато е изписан 1466 за смс-и, освен по време на рекламите.
ТА САМИТЕ ТЕ, ГОЛЕМИТЕ СЪИНИЦИАТОРИ КОЛКО СМС-А ПУСНАХА???
А С ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ ПОНЕ 10-20 МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ:
АМИ ХАЙДЕ ДА ГО НАПРАВЯТ, АКО МОЖЕ НА ЖИВО
цитирай
2. getmans1 - По-добре е да си го кажем честно, ...
12.12.2016 14:26
По-добре е да си го кажем честно, мероприятието „Национален траур“ е крайно неудачно когато за него се мисли по Вашият начин.
В Северна Корея нещата в такива дни изглеждат къде, къде по-добре!
Преди да се напишат такива редове трябва да си спомним и за „Пъпеша“ лека му пръст. Той не можа да си „сложи“ маската и до гроб си носеше кръста!

На мен лично, тревогите на „възмутените“ в подобни случай, абсолютно не са не са тревоги а просто лицемерие.
цитирай
3. apostapostoloff - Безпредметно е да се обсъждат телевизионерите.
12.12.2016 15:09
На всеки средно интелигентен човек е ясно, че те са кръстоска между курва, лайно и идиот.

Колко бедствия трябва да се случат, за да разберат тези селски дебили, че трябва да си застраховат имуществото?!
Откъде накъде аз ще им възстановявам имотите?!
Откъде накъде държавата ще им ги възстановява с МОИТЕ данъци?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2193124
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930