Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 14:28 - Хейтъри и популисти, слагайте противогазите!
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 581 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Иво Сиромахов написа преди време нещо поучително за хейтърите, които не спряха да хулят тенесиста Григор Димитров - Когато тези хейтъри станат 13-ти в света в своята професия, тогава да държат сметка на Димитров. На пръсти се броят българите, които са в 100-цата  в света в своята професия. Когато през 2016 г. формата на Григор спадна, омразата на псевдофеновете избуя, като трева след летен дъжд. Шарапова му пречела, треньорът му пречел, той сам си пречел, не мога да го гледам повече, срам ме е от него - бяха част от коментарите за Димитров. Но когато в края на миналата година Григор възвърна формата си и започна да побеждава, хейтърите обърнаха плочата от страната "Гришо, ти си велик българин!" Такава е родната народопсихология - подкрепя талантите ни само, когато побеждават. Когато губят - ги срива със земята. Какво да очакваме от хора без самочувствие, смазани от битовизма, работещи без ентусиазъм и мразещи себе си и работата си. Много българи са в тази категория и спасение за тях няма. Не че на Григор Димитров му пука за тези хейтъри. Той си върши работата, която обича и е 13-ти в света. 

Пореден абсурд - политикът Александър Томов, който беше до Илия Павлов в добрите му години, Лупи, който бе съден за източването на Кремиковци и ЦСКА - започна да нищи корупцията у нас. Дори и оправдан, Александър Томов си остава синоним на срамна преплетка на политика и бизнес, на съмнителни сделки и договорки. 

Друг абсурден политик - Антон Кутев онзи ден изскимтя с жален глас, че имал проблем с бедността у нас. Ехоооо, Кутев какъв проблем може да имаш ти с бедността, след като не знаеш какво е да си беден в България! На общинска, после на парламентарна хранилка - знаеш ли какво е да нямаш пари за храна и да си платиш сметките? Поредният популист от БСП, който се прави на загрижен за бедните, докато живее в лукс. 

Природозащитници сложиха противогази на паметници на велики българи в София, за да обърнат внимание върху замърсяването на въздуха. Тези голобради младежи оскверниха паметниците, и ако знаеха какво е това национална памет щяха да си сложат противогази на главите и после да ги посипят с пепел. С много пепел! Не е късно да го направят!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2185532
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930