Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2017 14:07 - Защо Дидие Щосел и Силва Зурлева не пуснат декларация срещу Делян Пеевски?
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 945 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ръководството на Нова телевизия се прави на "ни чула, ни видяла", ощипана госпожица и пуска декларации в защита на Виктор Николаев. Същият Николаев, оставен на вълците, чиято екранна партньорка Ани Цолова уволни по заръка на Делян Пеевски. Подигравателните реплики на Антон Тодоров и Валери Симеонов за липсващата Ани Цолова са към ръководството на Нова телевизия, към Щосел и Зурлева, не към Виктор Николаев. Той е оставен да търпи подигравки и заплахи, защото Щосел и Зурлева не им пука за журналистите на Нова телевизия. Те си гледат икономическите интереси. Ето факт: Когато КОЙ изпрати своето послание, чрез депутата Йордан Цонев, който студиото на "Здравей, България", каза на Ани Цолова: "Много поздрави от Делян Пеевски!". След този поздрав Ани Цолова бе махната от сутрешния блок. Къде беше Дидие Щосел тогава, къде беше Силва Зурлева? Защо паднаха в краката на Пеевски и изпълниха заканата му? Отговори на тези въпроси даде преди време журналистката Соня Колтуклиева: 

#Кой каквото ще да приказва, изгонването на Анна Цолова от сутрешния блок на Нова телевизия е дело на Пеевски. Помня нашият последен страшен скандал по телефона след Костинбродската афера през май 2013 г., когато обвиних компанията на Корпулентния в заговор и опорочаване на изборите. На финала Пеевски ми каза: ще те дам на Бареков, м@мичката ще ти разкатае. Бареков повърна в парцала "Галерия" нещо като интервю, тиражирано от всички свински медии, глупости на таркалета. Но през декември 2014 г.цялата мощ на репресивната държавна машина се стовари върху мен...та до ден-днешен. 

Преди няколко дни предупредих със смс Ани, с която не сме близки, че така се започва. После следват данъчните, следователите, прокурорите, повдигане на обвинение, даване на съд...както е при мен и Огнян Стефанов. Пълна програма.

Но, изглежда, Анна Цолова не е толкова "страшна" и влиятелна, защото я оставят в Нова и заедно със Сарелска ще правят светско предаване.

Любопитен е и "случаят Сарелска". Васил Иванов направи грандиозен скандал с обвинения към шефката на новините и публицистичните предавания,че била налагала цензура и че била маша на ГЕРБ. Тя, обаче, не загуби поста си, колегите й я подкрепиха; разкараха я едва, след като Сарелска направи доста добро интервю с американския посланик Ерик Рубин, в което стана дума за закона "Магнитски",от който #кой треска го тресе. А пък "разследващият" журналист Иванов, се хвърли право в медийната кочина на Пеевски и ще му служи безропотно, защото просто няма други предложения, както ми обясни. 

Нещо става с Нова телевизия. И то никак не е добро.

Люба Кулезич и Сашо Диков бяха станали опасни за реанимиралия се тандем Борисов-Пеевски, затова ги натириха от Нова, без никакви обяснения. Брутално. 

Според разкази на колеги-журналисти, Делян Пеевски и Дидие Щосел са имали обща фирма - от времето на НУРТС-овете, когато ги финансираше КТБ и шефът на Нова подвиваше опашка пред Цветан Василев.

Вярвам им. То си пролича...

Преди 3 месеца се заговори, че Пеевски и Щосел искат да купят заедно Нова с кредити от френската SGE и Уникредит Булбанк, но не им се получи; цената пада главоломно, но пък и парите на Пеевски не се множат. Фалът с "Дунарит" го разтресе яко, не овладя и "Виваком"... 

Та така значи...Вече в ефира на Нова няма да има кой да пита Борисов за Пеевски. Вече няма крупието-депутат Цонев да изпраща поздрави на Ани и Виктор от Пеевски.

Пеевски ще е доволен. И Борисов, също така. 

Виктор е свестен и смел, но остава сам с предупреждението - утре може Гала да те замени в "Здравей, България". 

Лека нощ, България, лека нощ. Кога ли ще се развидели?




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Няма никакво значение кой
08.10.2017 14:27
какво предаване ще води в библията на идиота. Библията на идиота е и остава библия на идиота.
цитирай
2. debeloto - браво за страхотния анализ.
09.10.2017 12:38
браво за страхотния анализ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2185337
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930