Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2020 19:12 - Защо да /не/ подава оставка Борисов?
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 672 Коментари: 1 Гласове:
-3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо да подава оставка Борисов?

Заради нецензурният си език ли? По тази логика Доналд Тръмп не трябваше да стане президент – помните видеозаписът,който изтече преди президентските избори. В него Тръмп демонстрира сексисткото си отношение към жените и използва вулгарни думи – но американците го избраха за президент. Тръмп нарича в телефонен разговор Ангела Меркел – глупава, но никой в САЩ не му иска оставката за това.
Защо да подава оставка Борисов? – за нагласените снимки от нощното си шкафче с еврото и кюлчетата? И на децата е ясно, че му направиха ченгеджийска постановка с тези снимки.
Защо да подава оставка Борисов? – че прави услуги на олигарси? В цял свят властта помага на олигархията, с тази разлика, че го прави законно – има закони за лобизма. У нас, тъй като няма такъв закон услугите се правят тайно.

Борисов прекали с услугите към Пеевски, Котараците, ТИМ и Маджо – за това може да подаде оставка.
Борисов не направи реформа в здравеопазването и образованието – за това може да подаде оставка.
Борисов остави българите в дъното на европейските държави по доходи и стандарт на живот – за това може да подаде оставка.

Подаването на оставка е личен избор. Ако Борисов смята, че поради горепосочените причини трябва да подаде оставка – да я подава. Ако счита, че услугите към олигарси, липсата на реформи и ниският ни стандарт на живот са маловажни – да не я подава.

Но да се изтъпанват по площадите – Мая Манолова, бившия му министър Христо Иванов, провалени пиари /Арман Бабикян/, скулптури и адвокати / Минеков и Хаджигенов/ на хранилка при Черепа и да искат оставката на Борисов е абсурдно.

Но ако е вярна тезата, че Борисов не подава оставка, защото задкулисните играчи, на които върши услуги – не позволяват – толкова по зле за него. Това означава, че за спаси себе си, той жертва партията си.

barometar.net



Гласувай:
1



1. jupel - Да бъде разжалван като генерал-голият с пищова ,златото и пачките, мръсен език не на премиер
18.08.2020 15:24
.....за разврата, кражбите, лъжите,убийството на род и Родина! По-голям комунист от Борисов няма, та и сикаджия!

И затова че той е премиер, а всъщност позволи само ,за да дели с тях Доган и Пеевски да управляват БЪЛГАРИЯ! Да я продадат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2166820
Постинги: 1198
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031