Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2010 19:49 - Каква е социалната роля на Алексей Петров?
Автор: ugov Категория: Новини   
Прочетен: 1261 Коментари: 2 Гласове:
0



Хиляди пъти в последно време колеги изписаха името на Алексей Петров по какви ли не поводи, но никой не зададе въпроса – какъв е всъщност той, каква е социалната му роля в обществото. Преподавател? Бивш агент от ДАНС? Бизнесмен? Мутра? Партиен водач зад кадър? Най-вероятно и самият Петров би се затруднил да отговори на тези въпроси. Бившата барета е олицетворение на прехода и по-точно на неговата тотална обърканост. Спортисти станаха бизнесмени или бандити, агенти и полицаи минаха от другата страна на барикадата, бизнесмени се преродиха в политици и обратното. Плашещ е фактът, че човек като Алексей Петров беше на път да дестабилизира държавата и ако не е твърдата ръка на Бойко Борисов, това да беше станало. Жалко е, че хитър, комбинативен и добре информиран човек си позволява да разклаща устоите на демократична система с поредица от компромати и атаки. Петров няма да излезе начело на политическа партия и ще разчита на клакьорите си. Той е свикнал да дърпа конците в сянка и осветляването  не е беше в плановете му. Ранен, но не повален Трактора е опасен и бързо трябва да бъде неутрализиран. Тъй като съдебната система е на негова страна и личности, като Пенгезов са зловредна панацея в нея остава общественото мнение да се надигне срещу Петров и да разкрие истинската му същност. А именно на болезнено амбициозен, нарцистичен елемент, свикнал с милиционерски похвати да управлява съдбите на хората и да ги кара да му служат. Човек разбрал силата на парите, който е бледо копие на генералите от ДС, които създадоха мутрите, още ги управляват и баламосваха хората, че в България има демократичен преход.
briz15.com


Тагове:   каква,   социалната,


Гласувай:
0



1. анонимен - КАКВА "СЪЩНОСТ "...БЕ .....???!
22.11.2010 20:17
ЧЕРВЕНИТЕ КОПЕЛЕТА ,ДОНОСНИЦИТЕ,УБИЙЦИТЕ И ЛАЙНАРИТЕ НА ДС-----НЯМАТ СЪЩНОСТ!
КАКВА МОЖЕ ДА Е "СЪЩНОСТТА" НА "ЕКСКРЕМЕНТИТЕ" ,НА ОБЩЕСТВОТО.....ХАЙДЕ ,ОБЯСНИ!!!!
ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО-------"ПЪЛНИ ЛАЙНА"!

ТИ ,КАКВО.......ИСКАШ ДА ИМ ПРИДАДЕШ ,НЯКАКВА "ОСОБЕННА СЪЩНОСТ"..ЛИ??!
КАКВО МОЖЕ ДА Е "ОСОБЕННОТО" НА ЕДНО ЧЕНГЕСАРСКО ,ЛАЙНО??!!!

ХАЙДЕ КАЖИ ........ДА МЕ РАЗСМЕЕШ.....
цитирай
2. sande - Поздравления! Кратък, но силен и точен анализ!
23.11.2010 03:08
Трактора не трябва да се подценява. Той е явление, което показва, че мутренския период в Бг не е отминал, а само се е издигнал на ново ниво. Много по-софистициран и опасен. Вплел се е в държавната администрация и в политиката на най-високо ниво.
Неудържимият възход на Алексей Петров от затънтеното селце в тетевенския балкан до центъра на София е достоен за перото на талантлив белетрист. Не може да се обясни просто, има вътрешна логика и сложна фабула.
Представяте ли си многохилядните митинги в София в началото на прехода и
някой като Петров, който ги гледа от прозореца на наякакъв кабинет. Какво си казва: наивници, мислят си, че от тях нещо зависи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2168483
Постинги: 1200
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031