Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2017 08:58 - Удариха Борисов по най-скъпото! Лиляна Павлова в траур. Вижте кой ги размаза! Само тук:
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1988 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Удариха Борисов по най-скъпото! Лиляна Павлова в траур. Вижте кой ги размаза! Само тук:   imageНепрекъснатите хвалби на Борисов, че  подобрява инфраструктурата в България и всекидневната песен за любимите му магистрали бяха подло атакувани и сравнени със земята. И то от не по-малко любимия му Евроатлантически Запад.    Това става ясно от направената  класация в годишния доклад  на Световния икономически форум за качеството на инфраструктурата в различните страни.

Специалистите са направили проучване за 2017 г. и в него България  е поставена на 93-то място в света по качество на пътищата. От  137 изследвани държави ние се класираме някъде в далечината, близко до третите страни.

Водят ни  Танзания, Алжир,  Мали, Черна Гора, и  Армения, а пътищата ни са с една и съща оценка с тези на  Виетнам и Уганда. Едни гърди назад от нас са пък  Лаос, Уругвай и Етиопия…

На първо място с  най-качествени пътища са Обединените арабски емирства.

Доста  пред нас са Гърция, класирана на 44-то място, и Турция – 30-а.

В света сме на 93-то място, а в ЕС на последно. Рием дъното, та се късаме.

Кошмарното състояние на пътищата у нас бе критикувано и от Еврокомисията миналата година, но новината бе скрита от целокупния народ.

imageГоляма битка пада срещу фалшивите новини, но срещу скритите – никаква. За да се информират, българите трябва да четат чужди сайтове и да си превеждат какво се случва у нас. Същото като едно време със „Свободна Европа“. Само че този път не е пропаганда, а замитане на негативните коментари под черджето.

Този доклад можете да го видите само в няколко български медии, срещу които пък се води жестока война.

Интересно как е реагирал Бащицата на цифрите? А партизанската внучка Лиляна Павлова?

За осем години Борисов не спря да се хвали какви пътища ни е направил, какви магистрали като картинки! Лично той и вярната му помощничка Павлова изсипаха няколко тона менчета с вода, обраха декари здравец и отрязаха километри лентички да отварят лотове, които се сгромолясваха зад гърба им и веднага ги затваряха за основен ремонт.

Милиарди европейски и български пари бяха погребани под тонове некачествен асфалт, който цъфна на дупки. Така наречените магистрали приличат на лунен пейзаж. Десетки специалисти се изказаха, че са ползвани материали трето качество, че настилката не е с необходимата дебелина, че се строи извън всякакви стандарти и че в асфалта просто потъват едни пари и се усвояват едни фондове…Половината от които потъват в нечии джобове. Ясно чии.

imageСъответните специалисти бяха омаскарявани, линчувани, бичувани, тормозени и накрая им спряха достъпа до всички медии, за да млъкнат.

Но дори да са лъгали, в което се съмняваме, защо се получава всичко това?

Може ли господин премиерът да застане пред някоя телевизия и да не пее пред народа  вечната си песен „Аз ви направих магистрали“, а да каже какви магистрали са пльоснати из България?

За катастрофите не са виновни само небрежните шофьори, а и дупките по пътя. Който не кара като костенурка и с повишена бдителност, отива я в мантинелата, я в канавката.

Каква е тази магистрала „Хемус“, която се затваря за движение заради три сантиметра сняг?

Каква е тази „Тракия“, която е най-здрава там, където я построиха през мрачния тоталитарен режим. Останалото е кръпка до кръпка, асфалт върху асфалта.

Как отвориха „Марица“ и веднага я затвориха за ремонт?

Изобщо какво правим на 93-то място в света по КАЧЕСТВО на пътищата, като не сме спрели да строим? Или да се хвалим, че строим?

Що за дебелоочие, господин премиер?

Отговорете на това, скочете, опровергайте доклада!

Прегърнете докладчика, разцелувайте го!

Защо мълчите, господин Борисов?

На съвестта ви тежат не само откраднати милиарди, но и човешки животи!

А ние живеем по-зле и от Черна гора и Танзания!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Никога
17.10.2017 09:39
Никога не съм гласувал за ББ и за др. западни креатури. Но истината е, че НИКОГА У НАС пътищата не се били в по-добро състояние. Истината над всичко. Вярно е, че иначе унищожението ни си продължава, за което НИКОЕ БЪЛГАРСКО правителство не може да е виновно. Ние сме окупирана страна...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744034
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031