Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2020 20:15 - Учителка – любител на садо-мазо фотосеанси, тормози деца в ОУ „Н.Й.Вапцаров” във Варна
Автор: ugov Категория: Новини   
Прочетен: 1917 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 21.05.2020 13:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageРеклама на варненското ОУ „Н.Й.Вапцаров“ върви във варненски сайт. В рекламата е поместен и лозунг: „Знания и творчество прегърни – вапцаровец стани“. На какво основание и с какви средства директорката на училището Иванка Николова е платила за рекламата е въпрос към Инспектората по образованието. Директорката Николова стана известна и през есента, когато караше родители да боядисват учителските стаи – „ноу-хау”, което бе прекратено.

 Но житието на вапцаровците в училището не е  розово. Родители се оплакаха в редакцията ни, че възпитателката Мирела Иванова тормози децата им. Първият случай е с дете, което постоянно и без причина е наказвано от Иванова. Детето  е карано да стои изправено до стената и му е забранявано да ходи до тоалетна. Родителите на детето подават жалба до Инспектората на образованието и в училището се свиква комисия. На нея присъстват директорката Иванка Николова и учители. Майката на детето е подложена на кръстосан огън, притисната е до стената… и виновно се оказва детето й. Майката го премества в друга група, където няма да търпи тормоза на Мирела Иванова. Следва и втори случай с дете, което също се оплаква от тормоз от Мирела Иванова. За да го спасят от възпитателката, родителите му също го изместват в друга група.

imageКоя е Мирела Иванова? Тя е завършила ВСУ „Черноризец Храбър“, специалност психология и от 2012 г. работи в ОУ „Н.Й.Вапцаров“. Според родители, тя се хвали, че има роднинска връзка с директорката Иванка Николова и това я прави недосегаема. Извън училищния праг Мирела Иванова демонстрира скандално и разкрепостено поведение. На снимките, които се публикуваме се вижда как г-ца Иванова се целува с жена, позира гола и участва в садо-мазо сеанс.

Допустимо ли е учител в българско училище да публикува подобни снимки в социалните мрежи, където могат да бъдат видяни от учениците й? Какво чака директорката Иванка Николова и не вземе мерки спрямо Мирела Иванова, която тормози деца безпричинно? Къде е Инспекторатът по образованието във Варна и защо не взема адекватни мерки спрямо Иванова?

Въпроси на които очакваме отговор.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. germantiger - а не ве
19.05.2020 22:31
учителката е хубавица

децата от малцинствата обикновено са грознички

ама разбира се, знам че не иде реч за хубост, хубостнико, ама йок

а допустимо ли е лицемерно да правим забележка за нечий фотоси във фейсбук, докато всички телевизии, интернет и обществен "морал" е похот?!
цитирай
2. morskipesni - Щом садо/мазо/педо/лиго не е забранено със закон- значи НЯМА нарушение.
20.05.2020 09:26
Напротив, държавата СЯКАШ се стреми да НАЛАГА перверзните практики. Колкото до ЦИГАНИТЕ (това е БЪЛГАРСКАТА ДУМА)- те са БЕЗКОНТРОЛНИ, понеже растат в същата БЕЗКОНТРОЛНА среда. ЦИГАНИТЕ правят деца на МАЛОЛЕТНИ и са БЕЗНАКАЗАНИ. БЕЗЧИНСТВАТ и са ТОЛЕРИРАНИ. Законите не важат за ЦИГАНИ. Доколкото някой има вина, това е ДЪРЖАВАТА, кочто създава благопричтна среда за БЕЗЗАКОНИЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2180013
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930