Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 13:30 - Голата учителка от ОУ „Н.Й.Вапцаров” се оказа модел. Инспекторатът твърди: „Не сме нравствена полиция!”
Автор: ugov Категория: Новини   
Прочетен: 1171 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Голата учителка от ОУ "Н.Й.Вапцаров" Мирела Иванова, за която родители се оплакаха в редакцията ни, че тормози децата им...се оказа модел. Това каза за www.barometar.net, началникът на Регионалния инспекторат на образованието Венцеслава Генова. "Не съм нравствена полиция! Инспекторатът не може да следи какво правят учителите в извънработно време. Доколкото знам, въпросната възпитателка Мирела Иванова работи като модел. Учителите имат право да упражняват и втора професия. "

На наш въпрос как биха реагирали децата, които възпитава Мирела Иванова, ако видят нейните голи снимки, садо-мазо фотоси и как се целува с друга жена, г-жа Генова отговори: "Родителите са тези, които трябва да следят децата си какво правят в социалните мрежи. По случая с първото дете, чиито родители са подали жалба до Инспектората направихме проверка, която не доказа нарушения на Мирела Иванова. Майката на детето сама е решила да го премести в друга група. Не допускате ли хипотезата за личностен конфликт между родителите и Мирела Иванова? Имали сме много такива случаи."

image

Важно е да уточним, че проверката е направена по документи, не е разговаряно с родителите на тормозеното дете. Те не го преместват доброволно в друга група, както твърди г-жа Генова, а заради тормоза, който му налага Мирела Иванова - да стои изправено до стената, забранява му се да ходи до тоалетна и да закусва заедно с другите деца. Същата участ сполетява и второ дете, тормозено от Мирела Иванова и също преместено в друга група от родителите му.

Конфликт между родителите на първото дете и Мирела Иванова няма. Има тормоз, който назначената комисия от директорката Иванка Николова не отчита и обвинява детето.

Остават без отговор въпросите: Ще реагира ли директората Иванка Николова на недопустимото поведение на Мирела Иванова, от която се оплакват родителите на две деца?

Ще реагира ли Министерство на образованието на подадените сигнали за тормоза, който е упражнила Мирела Иванова върху двете деца?

Що за особен модел е Мирела Иванова – любител на садо-мазо сцени и лесбийски изпълнения? Нормално ли е български учител да си прави подобни фотосесии?

barometar.net

 

 

 

 




Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Публична тайна е, че даскалиците са
04.06.2020 14:57
най- ебливото, похотливо и развратно племе. Говоря от личен опит.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167211
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031