Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2008 13:13 - Поредното подмазване на вестник "Труд"
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 2714 Коментари: 2 Гласове:
0



  Подмазваческото поведение на нашата преса взе връх в неделния брой на вестник "Труд", когато по заръка на главния му редактор репортер на вестника "проникна" в частния сарай на Ахмед Доган. Бяхме прилежно осведомени, че милионерът - политик има частен бизнес / това новина ли е ? /, че преборва кризата на средната възраст освен с подмяната на млади съпруги и с екстремни бъгита и подводни джетове. Снимките показват будките на охраната, зала за масаж и други "потайности" до които лидерът на ДПС уж случайно е допуснал екипа на "Труд". Вятър и мъгла - истината е, че Доган и Тошо Тошев са приятели и това е поредната поръчкова публикация във ВАЦ - овия вестник. Германските му собственици сигурно са се примирили, че Тошев постоянно лансира приятелите си, пък и роля играе факта, че вестникарят има акции в "Медия холдинг". Пародията "Златен ланец" в която под формата на конкурс за поезия и проза се изтърсват от прахта приятели на Тошев е чиста подигравка с читателите. Лансирането на едни и същи външни автори също е гавра. Но ходенето по стъпките на силните на деня е запазена марка на "Труд". Колко мило - на сутрешно кафе Доган споделя, че има бизнес, но не се занимава с наркотици и оръжие и имал на негово име само един апартамент в София. А другите имоти сигурно се водят на баба му или на Емел Етем, която в късна доба идва в сарая да се отчете на лидера. Тучна ливада, пауни, езотерична стая, папагали - имаш чувството, че си попаднал в някоя от резиденциите на Тодор Живков. Репортажът е издържан в същия соцподмазвачески стил и като че ли  лично Тошо Тошев е държал ръчицата на репортерката, докато е сглобявала думите.
Кому е нужен такъв "мазен" пиар ? На Доган естествено. След като Костов го нападна за имотите е нужно да се покаже, че Ахмед е обикновен човек, който живее в скромен сарай и там нощувката е само 80 лв. И тъй като в България почти няма независима преса трябва да четем откровени глупости и да вярваме, че Доган е чист като момина сълза.
Той разбира се не е и ако има кой да извади фактите за натрупаното му богатство от времето, когато Роко му поръчваше проститутки в бар "Мираж" / този факт излезе в СРС - тата, когато подслушваха Роко /  ще повярвам на ироничните гримаси на главния прокурор, че чакал сигнали за да започне да действа.
Ами вземете един път се самосезирайте г-н Велчев...И Костов, и Доган и много наши политици ще имат какво да Ви кажат.
И за луксозните имоти и коли и за приватизираните предприятия и за сараите...Но Вас не Ви отърва да го направите.
Защото сте посочен от тях.

 Иво Югов

www.barometar.net



Тагове:   вестник,   труд,


Гласувай:
0



1. анонимен - Поредното подмазване на вестник "Труд"
13.07.2008 10:29
Случайно попадам тук, но силно се изненадвам, че няма коментар по тази тема.
Наистина ли демонстрираме, че сме рая, която знае, но благоразумно си трае?
цитирай
2. анонимен - aninimen
17.11.2008 16:59
(puke) (puke) (puke)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2183275
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930