Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2013 12:50 - Бареков е обречен да остане сам. Сам като куче.
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 3751 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Колекционерът на скъпи часовници, любителят на луксозни автомобили Николай Бареков няма съвест и морал. Той е срам за професията журналист. И за това има доказателства, които няма как да скрие. Вижте част от изказванията му за Бойко Борисов, от които личи какъв
блюдолизец е Бареков. После се замислете какво се случи, за да обърне подмазвачът плочата? Собствениците на ТВ7 ли са причината за това или желанието на Бареков да бъде със силните на деня? Жалък феномен е Бареков. Досрамя го да покаже скъпия си часовник, когато цар Киро му каза да го направи. Но не го е срам да пирува в Кан, да търгува с влияние и да говори небивалици в Костинброд. Бареков ще завърши зле. Безгръбначните хора завършват зле. Той няма да направи изключение. Когато го употребят достатъчно и вече не е нужен, господарите му ще го захвърлят на боклука. Бареков ще остане сам. Без приятели и поддръжници. Сам като куче. "Журналистът", който прочетете как говореше за приятеля си Бойко Борисов, когото сега изкарва по-черен и от дявола:

 "Бойко е политически и научен феномен от световна величина. Тепърва предстои да бъде открит и изследван от сериозни умове по света. Изключително реактивен спрямо нагласите на населението политик. Великолепен комуникатор на обществото. Бойко не говори от името на елита или само от името на народа. Борисов е връзката между двете части на обществото, той е посредник и същевременно делегиран посланик на масите пред тези „там горе“. След ерата в МВР Бойко е нашият шериф, седнал отпред с револвер на колана и следящ мнително всеки новопристигнал в града изпод дълбоката периферия на шапката си.

“Ахмед Доган и Иван Костов са професорите в родната политика, но има един-единствен политик в класическия смисъл на думата у нас и това е Бойко Борисов”.

"Не трябва да се залъгваме, че Бойко Борисов тича след събитията. Той ги създава."

А ето как проследяват отношенията Борисов-Бареков, колегите от списание "Тема": "С течение на времето и безбройните интервюта Бареков започва да парадира с близостта си с Борисов. Обявява публично, че гледа мачове заедно със столичния кмет в дома му в Банкя, приписва си ролята на негов ключов съветник и единствен негов последователен публичен защитник. "Чакайте сега. Вие за мезе ли ме взехте сутринта, или сериозно говорите", пита Бареков, след като Бойко Борисов съобщава в студиото, че ще дресира маймуни за работа по чистотата на София. "За мезе ви взимам, защо не", отговаря кметът. "Макар че, ако ген. Борисов им нареди, мисля, че и маймуните ще ви последват", продължава да се разтича водещият. През 2008 г. лидерът на ГЕРБ вече открито се дразни от медийното обгрижване на Бареков. Темата на един от разговорите е охраната на Борисов и заплахите за живота му, в ефира са той и Волен Сидеров. "Господин Сидеров, как ще коментирате това, което каза Бойко Борисов в нашето студио, че той е готов да умре, както се казва, на политическата барикада", пита водещият. "Не, нека не ползваме такива... Моля ти се, Бареков, не, не, не...", недоволства Генерала. "В смисъл - като поет", продължава Бареков. "Не, нито си поет ти, нито аз съм ти колега", отсича Борисов и констатира, че разговорът е станал жълт и вече не му е приятно. Преди това той е казал, че има добри журналисти, от които е комплимент да те нарекат колега. Уточнява обаче, че няма предвид Бареков. "Тоест, тоест имате ме за слаб журналист, така ли?", изумява се водещият. "За висок", отвръща Бойко Борисов." barometar.net


Тагове:   куче,   борисов,   Бареков,


Гласувай:
3



1. анонимен - Бареков е нещастен ВЪРТЕГЪЗНИК - нарцис, или по точно САМОВЛЮБЕН НАРЦИС.
12.06.2013 16:48
"Кажи на лудо да пръдне, оно се посере" казват самоковци.
СЕГА ИГРАЕ КЮЧЕК ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ТАКА КАТО ПРЕДИ ГОДИНИ ИГРАЕШЕ КЮЧЕК ПО ПЛОВДВИСКИТЕ КРЪЧМИ.
САМОЗАБРАВИ СЕ, НО Е В РЪЦЕТЕ НА СИЛНИ КУКЛОВОДИ.
ДОКАТО СА "ТЕ", ЩЕ Е И "ТОЙ".
СЛЕД ТОВА - КЮЧЕЦИ ПО СОФИЙСКИТЕ БАРОВЕ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2180802
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930