Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2015 12:12 - Ехоооо, политиците – писна ни от тези хитреци циганите!
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 1231 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Циганите, не ромите - защото в България от десетилетия ги наричаме цигани е крайно време да разберат, че в тази страна има закони, които трябва да спазват. И не могат да си строят копторите, където им попадне. Тези 520 цигани, които са построили копторите си върху частна земя в квартал "Максуда" трябва да се изнасят от там. "Ако българин построи една незаконна тераса му я събарят, откъде-накъде циганите ще строят цели къщи и ще живеят в тях. Не си знаели правата и задълженията, много добре ги знаят, но се правят на умрели лисици!" - коментираха варненци днешната акция по събарянето на незаконни постройки в квартал Максуда.

Истината е, че циганите живеят на наш гръб от 25 години, не плащат осигуровки, данъци, сметки и строят копторите си, където им падне. Циганите не желаят да се интегрират, така им е добре. Циганите не ни обичат, те винаги намират начин да ни измамят - чрез кражби, телефонни измами, неплащане на данъци, сметки, живот на социални помощи и прочие номера. Крайно време е циганите да разберат, че няма вечно да ни мамят и да живеят по стария начин. Или да стават нормални граждани и селяни или да отиват в друга държава да си правят тарикатлъците. Но Европа не ги иска. Европейският съюз ни отпуска пари за ромски блокове, докато за гостуващи във Варна актьори и режисьори няма два апартамента, в които да отсядат при гастролите си ?! "Откъде накъде ЕС ще дава пари за блокове за циганите, защо не даде за българите?" - се питат варненци, на които им е писнало от циганските хитрини. Крайно време е нашите политици да спрат да защитават наглите цигани и да ги принудят да спазват законите в страната. Това че циганите им трябват по време на избори е ясно, но докога ще продължават да живеят на наш гръб? Познавам и работливи цигани, които честно изкарват прехраната си и плащат данъци и осигуровки. Но болшинството цигани са хитреци, които намират начин да живеят на гърба на държавата и на нашия гръб. Докога ще ги търпим, господа политици? Или щом на вас са ви изгодни, трябва да бъдат изгодни и на нас? Не, не са ни изгодни, не желаем да ги издържаме повече и да търпим номерата им!. И рано или късно авантите, които им отпускате ще се върнат като бумеранг върху дебелите ви политически глави.

 




Гласувай:
1



1. debeloto - с умиление се сещам за времето преди ...
20.08.2015 12:48
с умиление се сещам за времето преди 10-ти, при Тодор, тогава акълът им се взимаше на тия наглеци.
цитирай
2. kbalenciaga - Това е Голяма измама, че циганите са били хитреци и живеели на гърба на българите
20.08.2015 13:53

Хитреци са евреите. Хитреци са германците. Хитреци са англичаните.
Всичките тези, особено богатите им и средната им класа, живеят на гърба на останалия свят в Богатство и Разкош!
А как живеят болшинството цигани?
В бедност и мизерия.

Е тогава кой е хитреца, и кой живее на гърба на другите???

Другата Голяма Измама е, че циганите не работели, били мързеливи, и не можели да се интегрират.

Това може да го каже само някой пълен Невежа, който поне от обща култура да беше понаучил, например как са циганите в Каварна.

Изобщо, манипулаторите и измамниците не спят!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2168007
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031