Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2016 12:55 - Корман, Радан, Ердоган и жалките опити да ни вкарат във война с Русия
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 2000 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази сутрин Корман Исмаилов се гънеше във всички посоки, но не каза подкрепя ли политиката на Ердоган и репресиите, които извършва турският президент след неуспешния опит за преврат. На това му се казва политик от европейска величина?! Корман не каза нищо и заприличва на Георги Пирински, който може да говори два часа и да не каже нищо. А за партията на Корман Исмаилов и Касим Дал е ясно, че подкрепя Партията на справедливостта на Ердоган и е проводник на интересите й.

Кеворкян прекалява с острия тон към президента Плевнелиев, но е прав за многобройните му  гафове и порочна обвързаност с кръга „Капитал“, фондация „Америка за България“ и Иво Прокопиев. Намери се обаче съветник на Плевнелиев, който да му каже да не коментира опита за преврат в Турция и Ердоган. Кой знае какво щеше да каже нашият президент, можеше да обвини Русия и Путин за преврата?!

Надежда Нейски, посланик в Турция също мълча по време на преврата, така й казал външния министър. И по-добре, че мълча, защото никога не е била дипломат от кариерата, а партийно назначение. Още от времето, когато стана външен министър тя показа неадекватност, най-фрапантен е случаят със задържаните ни медици в Либия.

Всички наши политици, начело с Бойко Борисов знаят, че Ердоган е диктатор, който нарушава човешките права в Турция. Но инструктирани от чиновниците в Брюксел му правят мили очи и не смеят да кажат очевадната истина. Борисов ще се срещне с Ердоган и нищо чудно да каже, че му е приятел /като Меркел/ Да пази Бог от такива „приятели“!

В Турция арестуват учени, декани, тече тотална саморазправа с неудобните на режима на Ердоган лица. Турция от полудемократичен съсед и съюзник в НАТО се превръща в недемократичен, отронва Радан Кънев. Представям си, ако това се случваше в Русия как на Радан щеше да му излезе пяна на устата да обяснява какъв диктатор е Путин! С изказванията си за Черно море Бойко Борисов подронил доверието на НАТО към България, казва Радан. По-голяма глупост от това не е изричал и Плевнелиев. Усилията на Радан да се прави на натовски „ястреб“ са колкото смехотворни, толкова и жалки.

Чудно ми е дали Костов казва на Радан Кънев какви глупости да говори или той си ги измисля сам. По-вероятно е второто. Костов е прагматичен политик, едва ли би вкарал България във война с Русия. Но Радан като нищо може да го направи. Той още си мисли, че е адвокат по някое дело, а не лидер на партия, макар и бутикова.



Гласувай:
8



1. apostapostoloff - Тия типове мълчат, защото
21.07.2016 19:15
с мълчание прикриват кретенизма си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2168279
Постинги: 1200
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031