Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2016 19:24 - За Бъчварова, Кристалина или колко е важно да знаеш мястото си в живота
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 556 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Някои хора знаят мястото си в живота, други – не. Румяна Бъчварова е социолог по професия, справи се като началник на политическия кабинет „Борисов 1“. Но не е за вътрешен министър. Личи, не само по действията й, но и по умореното й лице. Тя се захвана с нещо, което не разбира и резултатът е тотална преумора и разбити нерви.

Кой е казал на Трайчо Трайков, че може да изпълнява ролята на президент не е ясно. Той е експерт, понатрупал административен опит в кабинета на Борисов. Преди това е бил чиновник, за разлика от Плевнелиев, който беше частник, но и двамата нямат необходимите качества за президент. Плевнелиев сътвори куп гафове, беше на път да ни скара с Русия, Трайчо воден от кукловодите си няма да стигне по-далеч. Пикът му беше да е министър, но президентството не е фирма за енергоразпределение. Там се искат: дипломатичност, твърдост, геополитически подход, гъвкавост, богата обща култура. Трайчо не притежава нито едно от изброените.

Методи Андреев онзи ден се разпеняви срещу кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН. Изкарва се най-яростният антикомунист. Намеси и бащата на Бокова, все едно тя е виновна за грешките му. Андреев да беше прочел статия на Forbs, в която пише за неговата фаворитка Кристалина Георгиева: „Но има и една почти толкова неустоима история, напомняща Шекспирова “Комедия от грешки”, която се разиграва от друга българка, задкулисен зрител и съперник на Бокова за поста генсек на ООН – Кристалина Георгиева. Уви, тя е очевадно и изцяло неизбираема – истински Сизиф, ако използвам отново термина, който употребих за нея в предишна своя статия. Тя всъщност нито е дипломат, нито някога е била.“

Сапунката с репортера Даниел Петканов напомня за краха на футболиста Марио Балотели. Него много рано го връхлетя славата, той не беше подготвен за нея и се срина. Провали го тежкият му характер, голямо его и комплекси. Същото се случи с медийната звезда Петканов. Ранна слава, напомпано самочувствие… и публичен скандал. Грозни обиди, изваждане на показ на кирливи ризи и добре че Петканов има за шеф Милен Цветков, който да му обясни какво е да си популярен и как трябва да се държиш.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2188065
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930