Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2016 14:20 - Къде остана достойнството на Ирина Бокова и Кристалина Георгиева?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 819 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Влязохме в световните класации на абсурда с двете си кандидатури за генерален секретар на ООН. Това не е учудващо, предвид, че България е страната на абсурдите, но друг факт е по-подтискащ. Как двете ни кандидатки Ирина Бокова и Кристалина Георгиева са се съгласили да участват в тази "надпревара", след като всички политически анализатори твърдят, че постът е битка на сметки и договорки, основно между големите играчи? Не е ли унизително да участваш в избор, който е предрешен и в който личните ти качества са пренебрегнати, за сметка на интересите на САЩ, Русия и ЕС? 

Така преди години Жельо Желев стана президент, с договорки, за сметка на Петър Дертлиев. Нито Желев беше добър президент, нито Дертлиев загуби от харизмата си на дисидент от договорката между СДС и БСП. 

Кънчо Стойчев и Андрей Райчев "изплуваха" в поредната схема на печелене на пари. Те са всеядни, ненаситни и алчни за слава и пари. Особено Андрей Райчев. Той е пенкелер по всички политически въпроси, социолог, но и собственик на фирми и голф комплекс. Няма такова чудо по света! 

Кандидатурата на Орешарски е толкова ясен ход на Доган, че не подлежи на коментар. Но показва в какво се е превърнал бившият премиер - в нещо на повикване, което не може да откаже на господаря. 

Във Варна, вечните недоволници, след като няма за какво да критикуват се хванаха за дъждовете. На варненци е ясно, че градът има стара дъждовна канализация, необновявана от десетилетия, но недоволниците се правят на две и половина. Те обвиняват кмета за наводнените улици, защото няма за какво друго да се хванат. Ако завали дъжд от жаби, сигурно пак кметът ще е виновен. 

Много хора не разбират в какво са се превърнали. Тях животът ги смачква неусетно, незабележимо, не изведнъж. Докато идва момента, в който срещат себе си на път без изход. Такъв е случат с Хилари Клинтън. Тя наистина прилича на садистична медицинска сестра. Искрени съболезнования на американците, ако стане президент!




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Нашенските неудачници и
29.09.2016 15:16
посткомунистически запъртъци обвиняват за всички беди, които ги връхлитат, държавата. И се имат за мъжкари, дисиденти. А истината е, че те сами са си виновни, защото са мухльовци, некадърни простаци и дегенерати. Като световно известният варненец Кухель.
цитирай
2. zaw12929 - Да ви припомня, че Ирина Бокова и ...
29.09.2016 15:49
Да ви припомня, че Ирина Бокова и Кристалина Георгиева имат високи позиции в световните институции ООН и ЕК, но... сте завладян от нихилизъм и недоверие във възможностите на българите и България...
Подкрепя ви глупака на блога apostapostoloff Честито!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167235
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031