Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2016 15:28 - Наемници без кауза
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 548 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пиарите на БСП вършат "изумителна" работа, с тяхна помощ Цецка Цачева ще стане президент без никакви усилия. Тези „титани” на мисълта казаха на ген.Румен Радев да не се яви на дебат с Цачева по Нова телевизия и оставиха публичния му образ на кота нула. Как ще скриеш човек, когото избирателите не познават, не са чували идеите му и има нужда от публичност? Но какво се чудим за хора, които откраднаха логото на австралийска фирма за картички и го тропосаха като „уникалната” розичка на БСП! Като крадат рози от Австралия, да бяха откраднали малко и от политическия им пиар, но уви - за това се иска ум. 

Предизборият клип на Татяна Дончева е като трейлър на филм на ужасите. Може би това е внушението - изборите у нас са ужасни, но само тя може да прекара в една лодка вълк, овца и купа слама без да има изядени. 

Американците откриха топлата вода, когато им сервираха как Доналд Тръмп говори цинизми за жените. То е ясно, че Тръмп е циничен, въпросът е какъв е мъжът на Хилари Клинтън, колко жени е изнасилил и какво е нейното участие в замитането на следите на Бил Клинтън? И чий цинизъм е по-опасен, този на Тръмп или на Хилари, която говори едно пред хората и друго пред корпорациите и фондацията й прибира милиони за лобизъм? А обвиненията й, че Путин стоял зад хакерските атаки, които извадиха кирливите й ризи са поредната смешка. 

Имаше нещо символично във втория дебат между Тръмп и Хилари, който бе воден от Андерсен Купър, син на невероятна дама Глория Вандербилт. До нея Хилари Клинтън изглежда като семпла жена, обладана от неистови амбиции да успее. 

За пръв път виждам Ребърт де Ниро толкова ядосан извън екрана. Доналд Тръмп отнесе цветисти ругатни, де Ниро си знае защо е толкова гневен. Лошото за американците е, че ще трябва да избират между по-малкото зло. 

Има наемници без душа и сърце, които се продават за пари. За тях няма кауза, битка, морал. Те са алчни, ненаситни и умират в забрава. Защото никой не помни наемниците без душа и сърце. Те нямат имена, по тази причина няма да спомена имената на тези, които познавам.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2185255
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930