Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2016 13:34 - Доживяхме и "калинка" проститутка, заслугата е на министър Ненчев
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 696 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Във всяка партия има "калинки", които с изпитани женски средства влизат под кожата на властимащите и правят кариера. Част от "калинките"  остават анонимни в публичното пространство, но има и такива, чиято амбиция е голяма и им изиграва лоша шега.

Нямахме "калинка" проститутка, е вече си имаме! Тя се казва Росица Русева и е бивш директор на дружеството "Снабдяване и търговия" в  Министерство на отбраната. След като съселянката на министър Ненчев не получи допуск за класифицирана информация от ДАНС, политологът Антон Тодоров обяви, че Русева има три регистрации като проститутка. Като ответен удар, Русева реши да съди Антон Тодоров за клевета, загуби делото, но на бял свят излязоха други скандални факти от миналото й. Учредителката на фондация "Селска чест" /какво име само е избрала/ се оказа, че има криминални регистрации, в досието й е отбелязано, че е проституирала като малолетна, криминално проявени са съпругът и синът й. Дори за  съдийката по делото е странно как Росица Русева тръгва да съди някого, като знае какво е правила, разказва Антон Тодоров. Късметът за тази  "калинка" е, че от селото на министър Ненчев, Кукорево, а той е известен с предаността си към своите съселяни, които назначава на отговорни  постове в МО. Проституцията също е професия, но не толкова престижна за ДАНС, които имат критерии за допуск до класифицирана информация. На Росица Русева два пъти е отказан такъв допуск и на финала, министър Ненчев се принуди да уволни съселянката си, "калинка".

Крак на "калинките" повлече Калина Илиева, бивш изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие. На  поста изпълнителен директор, Калина Илиева е избрана чрез конкурс, на който представя фалшива диплома за завършена магистърска степен от  Висшия институт по техника и икономика в Берлин. Баща на Калина Илиева е Иван Илиев, шеф на столичната пожарна, който след избухването  на скандала около дъщеря си подаде оставка. Калина Илиева успя да излъже и втори път министър Мирослав Найденов, като до последния момент кри от него бременността си. На финала на този сюжет в стил "Мата Хари", Софийският районен съд одобри споразумение между "калинката" и прокуратурата и й наложи 3-годишна условна присъда с 5 години изпитателен срок. Никой не понесе отговорност заради назначаването на Калина Илиева, а министър Мирослав Найденов не си взе поука и назначи втора "калинка" - Георги Харизанов за шеф на "Напоителни системи", който нямаше диплом за висше образование.

Бившият външен министър  Румяна Желева, която изложи страната ни в европарламента в Брюксел през януари 2010 г., е може би най-образованата и професионално утвърдена "калинка". Тя е научен сътрудник  в Института по социология към БАН, експерт в областта на пазара на труда, човешките ресурси и социалната политика. и преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“. Желева предизвика скандал на изслушването си за еврокомисар с ресор "Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакции при кризи". Тя демонстрира пропуски по география, пращайки страни като Грузия и Египет в Близкия изток, а в периода преди изслушването й в европейски медии се появиха публикации за конфликт на интереси на Желева, които повлияха на евродепутатите. Изслушването й прерасна в международен скандал и по-късно тя оттегли кандидатурата си за еврокомисар и участието си като евродепутат.

Следващата "калинка", която достигна и до Народното събрание е Калина Крумова. От водеща в телевизия "Скат", през Нова телевизия, до  депутат от партия "Атака", кариерата на Крумова вървя във възходяща градация. Приписват й любовни връзки я с известни спортисти и  политици, а в публикация на вестник "Атака" са изброени някои от тях:  "Хубавицата Калина Крумова имала футболен отбор любовници и всички те допринесли „да пробие” в живота. Мъжете, които Калинка направи баджанаци, са депутати, спортисти и мафиоти. Един от тях е скандалният рефер Антон Генов, който разкри как е преспал с депутатката с помощта на Георги Иванов- Гонзо. „Гонзо ми я уреди, той ми даде телефона й. Аз съм след него в списъка, но преди Христо Стоичков. Коце Хаджииванов също се е разписвал при Калинка“, призна „достойнствата” на младата депутатка футболният съдия. Сред мъжете в леглото й са спрягани Валери Симеонов-Винкела (шефа на СКАТ), Ник Щайн, министър Феим Чаушев, Слави Бинев, Иван Колев и Георги Антонов (депутати от ГЕРБ), Пламен Константинов-Гибона и Константин Митев (волейболисти), Цимбика." Наистина няма логика семпло момиче като Калина Крумова да направи такава зашеметяваща кариера с интелектуалните си способности. Който е виждал и слушал Крумова е наясно, че тя разчита на чисто женски оръжия- кокетство, премрежен поглед, сексапил.












 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2180629
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930