Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2016 14:18 - Вял дебат Цачева-Радев, преобладаваха клишетата
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 841 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Журналистката Нери Терзиева написа след днешния предизборен дебат между Цецка Цачева и ген.Румен Радев: "Уважаеми кандидати за президент, не сте на кастинг за партийни секретари. Изреченията ви са мухляви. Откъде научихте толкова клишета накуп? Вие не правите нищо, за да развълнувате поне един човек - дори хората от щабовете си. Научете се да докосвате с думи хората. Те биха простили непохватността да се приближите до тях, ако видят желание да ги разбирате."

Едва ли по-точно може да се определи този дебат, в който двамата претенденти за високия пост изглеждаха по-скоро, като кандидат-президентска двойка, а не като опоненти. И двамата говореха с клишета, не усетихме личната им позиция по важните въпроси, а такива свързани с вътрешната политика липсваха. От БТВ бяха решили да им задават въпроси свързани само с външната политика, незнайно защо. Трудно е да се определи победител в такъв дебат, в който преобладаваха заучените фрази. Цецка Цачева, в строг тъмносин костюм /няма ли пиари, които да изберат по свеж цвят/, показа повече обиграност, задаваше неудобни въпроси на ген.Радев, който на няколко пъти се съгласи с нея. Нямаше острота в дебата, нямаше противопоставяне, чухме идеи и тези, които са отдавна известни. Нямаше живец, нямаше нищо, което да накара избирателя да избере Цачева или Радев. Генералът показа добра подготвеност по въпросите свързани с армията и въоръжените сили, но дотук - всичко друго беше преповтаряне тезите на БСП. Нямаше го човека, нямаше я личността, която заслужава да е президент на България. Цецка Цачева усети колко вяло върви дебата и накрая реши да се пошегува с мисъл на Бърнард Шоу, която Радев прие буквално. Това беше най-свежият момент в дебата. За жалост.




Гласувай:
0



1. apostapostoloff - А бе то острота и сблъсък не са нужни-
20.10.2016 15:51
не сме в Америка, нали? Нужно беше да разберем кой какво ни предлага. И Цачева веднага ни каза това, което искаме да чуем и към което се стремим- тяиска да бъдем образовани, цивилизовани и заможни хора. Това е нейният приоритет.

А шапкарят ни заговори по руски- искал сигурност, видите ли.... Типичната руска школа- руснакът все някой го гони и преследва и се кани да го нападне.

А сигурността, стабилността и спокойствието отдавна ни са осигурени от ГЕРБ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2185231
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930