Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2016 13:42 - Алчници. Прокопиев и Пеевски не могат да разделят България
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 730 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 24.10.2016 13:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Премиерът Борисов изрече публично известният факт, че министрите Плевнелиев, Трайчо Трайков, Симеон Дянков и Нора Караджова са му били предложени от червенобузестия олигарх Иво Прокопиев. Печално известният собственик на "Каолин" имаше мераци за министър-председател, разчитайки на приятелството си с Цветелина Бориславова, но не му се получи. За да задоволи огромните си властови амбиции, Прокопиев инсталира в първия кабинет на Борисов гореспоменатите министри, които по-късно бяха сменени. Иво Прокопиев е мрачна фигура на прехода, равна по влияние на Пеевски. Те са от една кръвна група и разчитат на това, че парите осигуряват влияние. И двамата имат медии, с които облъчват хората, заклеймяват неудобните и възхваляват удобните. Прокопиев=Пеевски, отдавна известна и печална истина. И двамата искат да грабят още и още парчета от баницата, искат да грабят и от парчетата на другия. Нямат насищане, не могат да разделят България.

 

Борисов оприличи Доган с гениалния футболист Лионел Меси.  "Доган прави това с българските политици, което прави Меси в Барселона. Меша ги, финтира ги и ги оставя да се оправят." Има разлики между Меси и Доган. Първият не е роден лидер, докато вторият е. Интересно е, че през годините Доган се е изказвал нелицеприятно за Борисов, обиждал го е, докато премиерът винаги говори с уважение за него. На какво се дължи този факт е трудно да се отговори. Борисов има респект от Доган и Симеон Кобурга и корените трябва да се търсят в миналото.

 

Цецка Цачева продължава да се появява на предизборни срещи в тъмни дрехи. Нюансите на синьото преобладават, сякаш пиарите й се притесняват някой да забрави, че цветът на партия ГЕРБ е син. Няма ли човек, който да предложи други цветове се питаме ние? След края на предизборния митинг на Цачева във Варна, Цветанов и кметът Иван Портних слязоха от трибуната и разговаряха с варненци, изслушаха проблемите им. Но Цецка Цачева не го направи. А трябваше, защото избиратели не се печелят само с речи от трибуната, а и в личен контакт с тях.

 

Генерал Румен Радев продължава да говори с клишета от рода: "Ако всички ние се обединим и застанем зад каузата България, ние сме сила и няма какво да ни спре.." Никой няма нужда от подобни думи, те са изпразнени от съдържание. Цецка Цачева поне сподели, че говори със сърцето си и нарече симпатизантите си "приятели". Ген. Радев каза във Варна, че се бори децата ни да останат в България, но не каза какво ще направи това да се случи. Цачева обеща: Като президент ще насърчавам продължаването на реформата в съдебната система, ще водя активна външна политика и няма да назначавам доносници агенти на Държавна сигурност в посолствата ни.” Особено трудно ще й бъде със съдебната система. Там са се оплели, като свински черва под командването на Пеевски.

 

Неслучилият се политик, неуспялото протеже на Цветан Василев - Бареков напуснал телевизионно студио, защото Жени Марчева го помолила да прочете нещо на английски. Всички знаят, че Бареков говори ужасен английски, нямало е нужда от подобен експеримент. Питаме се обаче, ако Цветан Василев не бе изхвърлен от Схемата, къде щеше да е сега Бареков? Лидер на партия, шеф на ТВ7, депутат - с него нямаше да може да се говори. По-добре да стои в Европарламента и да шашардисва колегите с ужасния си английски, това е „върхът” в кариерата му на политик.

Слез 12 години мълчание на прокуратурата, днес Сотир Цацаров поиска имунитета на депутата и бивш министър Делян Добрев за безстопанственост от 2004 г.. И това, ако не е политическа поръчка здраве му кажи! И ако зад това не стои Доган, здраве му кажи!

 

   



Тагове:   Цачева,   пеевски,   Прокопиев,


Гласувай:
0



1. apostapostoloff - И Прокопиев, и Пеевски са тъпаци.
24.10.2016 13:53
Какви медии бе, моля ви? Издават някакви келяви вестничета с миниатюрен тираж. Кой в наши дни чете вестници? Никой. И двамата тъпунгери продължават обаче упорито да дотират парцалите си. Докато профукат парите от кредитите, които успяха да отмъкнат.

Освен това и двамата "вложиха" огромни суми в недвижима собственост, която е непродаваема. Елата да видите ИПК "Родина"! Жалка и смешна гледка...

Последната идиотия на Пеевски е тази: купи "Техномаркет", който със сигурност ще фалира, защото този бизнес се премести в Интернет. Справка- eMag.

Познавам и двете идиотчета отблизо и с удоволствие им гледам сеира.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Авторе,
25.10.2016 00:37
а къде беше по това време Бай Х.. когато му назначаваха министри и президент.
Когато му строеха соларни, ВЕИ и вятърни централи та стопира АЕЦ.
Къде работеш тогава Баят-хореограф в балета?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2179449
Постинги: 1201
Коментари: 1287
Гласове: 1664
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930