Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2016 12:34 - Разнобой. Думата на Борисов срещу думата на Прокопиев
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 683 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Червена активистка, решила да прави фейсбук анализ на интервюто на премиера Борисов по Нова телевизия. И написала: "Борисов се самоуби, тази сутрин - ритуално!"  Дрън-дрън, ярина! Премиерът открехна завесата, зад която надничат задкулисните играчи, като Прокопиев и Пеевски и принуди червенобузестия олигарх от Разград да обяснява, че е чист като момина сълза. За Пеевски е ясно, че ще запази мълчание. Той е продукт на Ахмед Доган и няма да направи изявление, точно преди изборите, когато Сокола прави своите политически игри и сметки. Но да видим прозренията на активистката: 

Първо прозрение: "Прокопиев и Пеевски били едно и също нещо!"  А не са ли?  И двамата са от породата олигарси, алчни за власт.  Разликата между двамата е, че Иво Прокопиев, според премиера е пробутал свои протежета за министри, които по-късно се провалиха. Тук може да се отправи въпрос към премиера Борисов: Като какъв Прокопиев е предлагал министри, какво влияние е имал над премиера и кой му го е осигурил? Цветелина Бориславова или друг човек? Олигархът отрича да е предлагал министри и имаме думата на Борисов срещу думата на Прокопиев. 

Второ прозрение: "Доган бил финтьор, който му гласувал законите и му правил кворума в НС!" Че Доган е финтьор от висша класа го знаят и първокурсниците по политология. А че ДПС помагали за кворума в Народното събрание, чудо голямо! За какво са депутатите, ако не си помогнат да съберат кворум. По-интересен е въпроса: Защо Доган не крие презрението си към Борисов, който му отвръща с комплименти? 

Трето прозрение: "Мадлин Олбрайт се обаждала на премиера за продажбата на Виваком и телекома!" Защо да не му се обади? Тя да не е извънземна, че да не може да звънне, когато са намесени американските интереси? 

Четвърто прозрение: "Трайчо продал през американска банка Булгартабак на Пеевски!" - Без коментар. 

Пето прозрение: "Цацаров бил поръчков, но не той правил поръчките!" - Никъде в интервюто Борисов не казва, че главният прокурор Сотир Цацаров е поръчков. Но може да се разсъждава по въпросите: Как точно преди изборите бе арестуван шефът на ИАРА, Янчо Янев, който е кадър на ГЕРБ и как точно преди изборите Цацаров поиска имунитета на бившия министър от ГЕРБ Делян Добрев? Случайни ли са тези действия на главния прокурор? 

Шесто прозрение: - "Каките били врачки!" Каките /съдийките Владимира Янева и Румяна Ченалова/ с оплетените си разговори се приближават до врачки, които искат да отърват кожата. Но и двете не успяха и са извън съдебната система. 

Седмо прозрение: "Орешарски бил бушон на ДПС, щото Карадаъя искал да влезе във властта през парадния вход!" - А какъв е Орешарски, освен бушон на ДПС и политик на повикване? И фамилията на лидера на ДПС е Карадайъ, за сведение на червената активистка!

 




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Цял живот наблюдавам все едно и също нещо:
28.10.2016 17:14
щом е червен, той непременно е и глуповат мръсник.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2178440
Постинги: 1201
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930