Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2016 13:10 - За харизмата на Цачева и Меркел и приятелите на Слави
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 601 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Каквито и невероятни прогнози да дават за президентските избори, популярните, като голф-социолози Кънчо и Андрей не могат да избутат ген. Радев да победи на първи тур. Двамата червени другари предвиждат 5-6% процента преднина за Цецка Цачева и победа на Радев на втори тур. Много им се иска Цачева да загуби, но хората няма да предпочетат втори Плевнелиев в президентството. Видяхме какво става, когато човек без политически опит стане президент. Гаф след гаф, обтягане отношенията с Русия, оплитане с олигарси, празно говорене. Цачева, за разлика от Плевнелиев и ген.Радев има 10 годишен опит в политиката и няма да допусне подобни грешки. 

Цецка Цачева нямала харизма, била продукт на партията си, на кариерно израстване, пишат критици. Да не би Ангела Маркел да има повече харизма от Цачева и да не е направила кариера в партията си? Но германката работи, Цачева също се доказа, като председател на парламента. Няма как всички политици да имат харизмата на Фидел Кастро, да са добри оратори и да държат речи по 12 часа. 

Слави Трифонов дава ясни знаци, че иска да влиза в политиката. Изживява се като народен трибун. Прави референдум, събира десетки хиляди на концерт, напада политическата класа. Кого напада всъщност? Приятелката Меглена Кунева, за която агитираше, Ахмед Доган, за когото не смее да каже лоша дума, Пеевски ли, приятеля Георги Гергов или Първанов? Слави иска да става политик, но и да остане шоумен. Няма такъв филм. 

Психиатърът-анализатор д-р Николай Михайлов от 5-6 години говори, че харизмата на Борисов се изчерпала. Но тя не се изчерпва и Борисов продължава да печели избори, над 10 поред. Няма да е зле, Михайлов да даде окончателна дата, на която харизмата на премиера ще се изчерпи, в противен случай заприличва на не особено кадърен ясновидец.

 

 




Гласувай:
1



1. appen13 - Ха-ха-ха-ха...
31.10.2016 13:48
Платената евро-колониална анти-българска Герб-евромутренска ПРОВИНЦИАЛНА ПАРВЕНЮЩИНА е просто невероятна. И как нахално се демонстрира.
И най-смешното е, че има нахалството в едно и също изречение да напише взаимоизключващи се неща като "Цачева, харизма и партия". Все едно наемната евро-окупационна криминална шайка Герб има нещо общо с "партия", а евтиното плевенско евро-слугинче с ФАЛШИВА ДИПЛОМА има нещо общо с "харизма".
Особено като НЕ ЗНАЕ ПОРАДИ НАСЛЕДСТВЕНАТА СИ СЛУГИНСКА НЕГРАМОТНОСТ какво значи "ХАРИЗМА".
А какво точно "работи" евро-райхсфюренрин Меркел, която ни убеждава, че "Исляма е ПРИСЪЩ на Германия", която превръща Четвъртия АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИ райх в Германски ислямски ХАЛИФАТ, която е превърнала България в европейски Бангладеш и евро-окупационен райхскомисариат с наетите от нея Герб-евромутри и евромутреси, а Европа в Еврабия виждаме всички.
А Слави наистина е УБИЕЦА на АНТИ-БЪЛГАРСКИЯ ЕВРО-ОКУПАЦИОНЕН политически проект на Берлин и Брюксел - Герб.
И ще го ПОГРЕБЕ с помощта на 90% от българите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2186395
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930