Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 12:06 - Борисов призна грешките си, от БСП какво чакат?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 718 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Борисов призна толкова много свои грешки, че обезоръжи Цветанка Ризова. Номинирането на Цецка Цачева, изборите за президент и референдум в едно, строежа на магистрали като приоритет, залагането бъдещето на правителството. Премиерът поне признава грешките си, за разлика от БСП/БКП. Те още не са се извинили на българския народ за атентата в църквата  „Света Неделя“, при който загиват над 150 души и 500 са ранени. През 2014 г. Станишев каза, че атентата в "Св. Неделя" е част от борбата за спазването на Конституцията и правата, заложени в нея?! Преди това, през 2005 г., за да се подмаже на Симеон, с цел следизборно сътрудничество, след като запали свещ в храма, Станишев с половин уста каза, че църквата е символ на разделението и по този начин левицата символично отдава почит на българите, които са загинали през XX век  в различни противопоставяния. 

БСП и Корнелия Нинова се извъртяха като палачинки за референдума на Слави Трифонов. През месец май, Нинова се обяви против референдума, депутатите на левицата гласуваха "въздържал се", днес нещата са други. БСП вече подкрепят референдума, а Нинова говори, че това е знак към политиците. Но какво се учудваме на тази партия, която не признава грешките си, логото й е крадено от фирма за каптички, а когато управлява води страната към катастрофа. Справка - хиперинфлацията при Жан Виденов, безобразните сделки при Станишев и тройната коалиция. 

Борисов иска да се отърве от реформаторите. Дали с предсрочни избори или не, това ще стане. Явно му е писнало да слуша глупостите на Радан Кънев и да покрива недоразумението Николай Ненчев. Първият тур на президентските избори показа, че Борисов може да управлява с Патриотичния фронт. Марешки и да направи партия не е сигурно дали ще постигне високия си резултат, но проектът "Слави Трифонов" ще прерасне в партия. Битката на втори тур се очертава между Борисов и ген.Радев. Това стана ясно от интервюто на премиера при Ризова. 

Странни неща се случват в родните медии. В "Капитал", известен с антируските си позиции е "цъфнала" реклама на бензиностанциите на руския гигант "Газпром". Защо ли? Преди време в медията на Иван Костов mediapool имаше реклама на Луккойл, но там нещата са други и са свързани с продажбата на "Нефтохим", която бившия премиер осъществи.

 

 




Гласувай:
2



1. zaw12929 - Борисов призна грешките си, от БСП ...
10.11.2016 17:29
Борисов призна грешките си, от БСП чакат победа в неделя, а вие лично какво сте организирали и свършили, освен, да сте в кюпа на българските журналисти манипулатори- имате ли добро мнение за нещо. Нали вие писахте, държавата на Слави, а кой според вас от гражданското общество може да предлага референдум или трябва да иска Вашето разрешение?!

Истината е като пръчка- винаги има два края, колкото да отчупиш от нея. Може да бъде полицейска палка, да я използваш, като средство за нанасяне удари. Може да бъда бъде и диригентска палка при един музикален колектив и такъв е колективът на "Шоуто на Слави", което създава продукцията си чрез бТВ вече 17 години всеки делничен ден. Пред очите на всички дава възможност за изява на български таланти и си печели парите чрез набираните излъчвани реклами. Слави и всеки от екипа му са българските звезди на шоу бизнеса. Да те критикуват ежедневно политиците, защото това е основната задача на четвъртата власт- да коригира управниците. В шоуто ни представят световни звезди, даваха път на български таланти. Далеч сте от истината, като едностранно и тенденциозно представяте извън шоуто Слави, като "съдружник на престъпни босове" е неморално. Ако има престъпление- дайте фактите на прокуратурата. Слави и цялото шоу са национално богатство. Инициирания референдум е резултат от това, че вместо просперитет, България получи разсипана икономика ( не в резултат от шоуто) хората най болни, най бедни и безработни и работещи бедни и милион пенсионери с пенсии много под прага на бедност. Атаката срещу Слави е завесата, зад която прикриваме истинската причина за това, кой как ограбва България и пречи да се създава нормален живот. Няма как това да не са управниците и техните покровители. Да не обвиняваме Слави и екипа му, че не понасят да гледат как се унищожава България и искат управници, които да сложат край на това престъпление. Или за вас всичко е по мед и масло и Слави ви пречи и обърква
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167960
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031