Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2016 13:08 - Корнелия Нинова може да си спомни за срещата с ген.Решетников
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 1420 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В БСП цари паника. По-голяма от тази, когато стана ясно, че прословутото им лого с розата е откраднато от австралийска фирма за картички. Никой от БСП досега не е признал, че логото е откраднато, няма и да признае. Няма да се извинят и за атентата в църквата "Света Неделя", отнел живота на над 150 души. Как да очакваме настоящият лидер на партията Корнелия Нинова да признае, че се е срещала с генерал Леонид Решетников?
Но Нинова знае, че е насадена на пачи яйца от генерала. Защото разузнавач от неговия ранг, няма как случайно да "изтърве" за срещата си с нея.
Русия не е доволна от курса, от политиката на БСП и праща напомняне на Корнелия Нинова и компания.
Тя отрича, като партизанин, крещи в парламента, че номинацията на Румен Радев не е нито на Изток, нито на Запад, но всички знаем, че това не е така.
Имаме думата на генерала, директор на Института за аналитични изследвания, назначен с указ на Владимир Путин, срещу думата на бившия юрист,/ забъркан в не един или два скандала/ и настоящ политик Корнелия Нинова. Чия дума ще натежи, ако ги поставим една срещу друга? Тази на генерала, разбира се.
И съм сигурен, че сега Корнелия Нинова се моли на някой светец /или вече се е обадила в Москва/, ген. Решетников да не натисне педала на газта и да даде още подробности от срещата им.
Ето какво каза генералът пред руска телевизия: "Аз се надявам, че този въпрос (за излизането от НАТО) ще бъде втори на предстоящите предсрочни парламентарни избори в България...Неотдавна аз беседвах с лидера на социалистическата партия и тя тогава ми каза, че ще вдигнат кандидатурата на ген. Радев....този разговор беше през август...И аз я питах какви лозунги ще издигнат, а тя ми отговори - Още е рано."
А в предаването "Свободна зона" на тВ+ Решетников потвърждава за срещата с Нинова: "Бях на почивка в България, и говорих с лидерите на няколко партии и обсъждахме. Някои знаеха за господин Радев, някои не знаеше нищо. И тя  /Корнелия Нинова/ ми каза - не знам, но това е интересна идея."

Оттук-насетне топката е в полето на Корнелия Нинова и БСП. Познавайки похватите на тази партия, 100% е сигурно, че те ще отричат за срещата, докато могат. Но ако Москва ги притисне, нищо чудно в един момент Корнелия Нинова да каже: "О, спомних си за срещата с ген.Решетников!"
Както си спомни, че е участвала в приватизацията на външнотърговското предприятие „Техноимпекс“, и има акции с номинална стойност 72 600 лв. Това се случва през 1997 г., при управлението на СДС, когато с 2 години трудов стаж, на 28 години, Корнелия Нинова е назначена за изпълнителен директор на "Техноимпекс". Това назначение не може да стане без личното одобрение на Иван Костов. За този период от живота си лидерът на БСП Корнелия Нинова, не обича да си спомня. И има защо.



Гласувай:
4



1. appen13 - Ха-ха-ха-ха...
28.11.2016 13:13
Добър опит за МНОГО ТЪП БАВАРСКИ ХУМОР.
Типичен за насралите се от страх за бъдещето си, полуграмотни ПРОВИНЦИАЛНИ АНТИ-БЪЛГАРСКИ Герб-евромутри и евромутреси.
Да те светна евтина туземна ЕВРО-ПРИСЛУГО, продаваща с евро-мазохистичен оргазъм българите и България .
До година, година и половина те очаква най-големия ти УЖАС.
Нова Ялта за която настоява Китай и на която Председателя Си, Владимир Владимирович и Доналд Тръмп ще преразпределят КАРДИНАЛНО ЗОНИТЕ НА ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ в света.
А на бас, че бившата държава България и това което е останало от нея ще бъде в РУСКАТА ЗОНА НА ВЛИЯНИЕ !
А ако си забелязал, ВИНАГИ ПОЗНАВАМ ОТ ПЪРВИ ПЪТ ЗА ТАКИВА НЕЩА !
цитирай
2. 1997 - Не намерих такъв руски текст
28.11.2016 14:23
"Аз се надявам, че този въпрос (за излизането от НАТО) ще бъде втори на предстоящите предсрочни парламентарни избори в България..."
Да не си измисляте, ей. Не че не подозирам фалшификации, но поне някаква сламка да има, освен "една" руска телевизия което много намирисва на пропаганда.
А за мен- лично излизането от НАТО е наложително. НАТО ни разоръжи, разтури армията ни и оголи границата. НАТО не само не ни предпазва от мюсюлманската агресия, но е на страната й. Путин има по- голямо влияние над Ердоган отколкото Тръмп. Сигурно има още мотиви, но за мнението ми тези са достатъчни.
цитирай
3. ok3223 - Курвенскиработи ...
28.11.2016 14:24
Характено нещо за склонните към евтини иинтриги. Генерал Решетников е говорил и с други наши политици, за тях нито дума, а за Нинова, цял пасквил ни поднася човечето на тепсия ...Защо, бе.
Генералът е решил да използва почивката и да размени по няколко думи с нашенски партйини и държавни функционери. Да чуе от първа рака нужните му свидения, за стващото у нас, с изборана на нов президент.
цитирай
4. apostapostoloff - Само две години трудов стаж и...
28.11.2016 17:50
директор. Това силно намирисва на кариера вагина. Не подозирах, че Костов е такъв ебач.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Ами с
29.11.2016 12:20
apostapostoloff написа:
директор. Това силно намирисва на кариера вагина. Не подозирах, че Костов е такъв ебач.


не много повече стаж Ф Димитров стана премиер-да не е кариера -анус било?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2186533
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930