Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 14:06 - Нинова, каква работа имаш с "корумпирания руски генерал" Леонид Решетников?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 1888 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Корнелия Нинова стигна дъното и копае надолу с всички сили. Бившата любимка на Иван Костов, направила зашеметяваща кариера при управлението му, се оплете като пате в кълчища. Днес в парламента тя нарече Леонид Решетников "корумпиран руски генерал, изгонен от Кремъл за корупция и конфликт на интереси." Първо - това не е вярно. Никъде в руската преса няма такива твърдения, няма и подобна позиция на Кремъл и президента Путин.

Но, да попитаме Корнелия Нинова, щом твърди, че Решетников е корумпиран защо се е срещала с него? Какви теми и бистрила НЕкорумпираната и НЕзабърквана в публични скандали Корнелия Нинова? Не е говорила с Решетников за номинацията на ген.Радев и за членството на България в НАТО? Може би Корнелия Нинова е обсъждала с генерала готварски рецепти или как се плете на една кука?

Лидерката на БСП бе показно изпържена от Кремъл и влезе в безкраен обяснителен режим. Но тъй като не умее да се владее, както патрона си Румен Овчаров, тя си изпуска нервите. И трябва да се моли генерал Решетников да не разкрие всичко, за което са говорили през месец август.

 Нинова, която по характер е първосигнална и агресивна,  разчита, че генералът от 1 януари няма да е директор на Института за аналитични изследвания. Но това не означава, че той няма да има влияние в Кремъл и не може да я доизпържи.

Горката, Нинова! „Хитрата” врачанка падна в капана на Москва и сега ще има да се обяснява дълго време. Както навремето се обясняваше за "Булгартабак", както сега се обяснява как при управлението на Иван Костов, на 28 години, дошла от нищото е назначена за директор на водеща външнотърговска фирма, която приватизира. Как после с лъвски скок прескача при БСП и е „поета” от Румен Овчаров, който я прави зам.министър.

Корнелия Нинова получи първия си урок в голямата политика. По трудния начин тя разбра, че едно е да влизаш под кожата на Иван Костов и Румен Овчаров и да правиш кариера, друго е да си лидер на партия.

Това се случва на всички родни политици, които не четат книги, не се учат, а искат да правят пари и кариера.




Гласувай:
4



1. getmans1 - Чудно ми е, че никой не реагира на ...
02.12.2016 14:53
Чудно ми е, че никой не реагира на този скандал който е неизмеримо по-голям от #КОЙ?!
цитирай
2. appen13 - Нека пак припомня на насралите се от страх форумни Герб-нищожества:
02.12.2016 15:29
На 20 януари е инагурацията на Доналд Тръмп.
На 22 януари е инагурацията на генерал Радев.
Владимир Владимирович в 69-минутното си 13-то годишното президентско послание към Федералното събрание на Русия, ДЕМОНСТРАТИВНО НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНА ЕС, Берлин и Брюксел.
Началникът на отбраната генерал Константин Попов е подал рапорт за освобождаване от заеманата длъжност. За решението му са били информирани президентът и върховен главнокомандващ Росен Плевнелиев и министър-председателят в оставка Бойко Борисов.
Щом и този дългогодишен кадър на НАТО напуска експресно потъващия кораб на Герб-евромутрите и евромутресите, които го издигнаха, тя работата ВЕЧЕ е нарисувана.....и т.н. и т.н. .....


Дали си дават сметка Герб-евромутрите, евромутресите и техния криминален банкянски главатар, че политическата им присъда вече е издадена, разписана и подлежи на изпълнение без право на обжалване.

А Цацата доволно потрива пухкави ръчички и откровено съжалява, че досега е завел само 10 НАКАЗАТЕЛНИ ПРОИЗВОДСТВА срещу членове на туземната евро-окупационна правителствена шайка на Герб-евромутрите и евромутресите.....
цитирай
3. apostapostoloff - Тук му е мястото да напомня, че
02.12.2016 18:18
дервните римляни са наричали определен тип кариера "кариера вагина". Само дето в конкретния случай тези номерца не минават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2180722
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930