Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2017 14:06 - Абсурдите на ЦРУ, Радан Кънев и прокопиевци
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 902 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В политиката се водят достойни и недостойни битки. Има и абсурди. Като книгата на бившия шеф на ЦРУ Леон Панета, озаглавена „Достойни битки“?! Какво разбира под достойни битки Панета? Превратите, които ЦРУ прави в чужди държави, убийствата или мъченията? Кое е достойно? Затворници да бъдат лишавани от сън в продължение на 180 часа, като през това време ръцете им са били оковавани с белезници?  Арестанти да бъдат държани в пълна тъмнина, „бомбардирани“ със силен шум или музика? Потапянето в ледена вана, когато върху лицето на човек се поставя кърпа и върху нея тече вода? Удари в стена, бой на голо, глад, затваряне в сандък, покриване с насекоми?  Или инсценирането на екзекуция, когато агентите на ЦРУ нахлуват в килията на задържания, събличат го и го влачат по дълъг коридор, съпроводено с побой? Това ли са достойните битки на шефа на ЦРУ, Леон Панета?

Жалко е, че българско издателство и български медии представят Леон Панета, като голям държавник и публикуват отвореното му писмо до родните читатели. В това писмо Панета пише за семейството и приятелството – „тези неща издържали”. Защо Леон Панета не напише книга за семействата и приятелите на убитите и измъчваните от ЦРУ затворници и арестанти? Защо не се извини на близките на убитите и измъчваните от ЦРУ? Американската пропаганда е безочлива, няма граници и книги, като тази на Леон Панета са част от нея. Но е невъзможно, здравомислещ човек да повярва на захаросаните истории и послания на бивши шефове на мракобесното ЦРУ.

Трудно е да се повярва и на такива като Радан Кънев. Не му стигна да бъде кучето на каишка на Костов в ДСБ, но направи и нова партия. Като за начало Кънев открадна логото на Националния исторически музей и се нареди до крадците от БСП, които откраднаха розата-лого от австралийска фирма за картички. Радан щял да възражда дясното?! Как? Като го раздробява на малки парчета ли. То не останаха избиратели на всички десни проекти, които се нароиха!

Други абсурдни герои на прехода – красимиркъневци и ивопрокопиевци написаха донос до Фейсбук, за да бъде закрит профила на журналиста Кеворк Кеворкян. Успяха за кратко, но от Фейсбук се усетиха, че Кеворкян не е кой да е, и му възстановиха профила. Прокопиевци не могат да понесат справедливите критики на журналиста към протежето им Плевнелиев, а къневци-  твърдата му позиция за циганите. Дребните им души не знаят друг начин да се борят с опонентите, освен с доноси, интриги и подмолни ходове. На човек му стига един път да види гузната, червенобуза физиономия на Иво Прокопиев, за да му стане ясно за какъв човек иде реч.

Нацупването на Бойко Борисов ще струва на българския данъкоплатец близо 30 млн.лв. Това е приблизително цената на извънредните парламентарни избори, която ще платим за нараненото му его, затова че избирателите не припознаха неговия избор за президент. Това е друг абсурд в родната политика, за който по телевизия Евронюз има специална рубрика наречена: No Comment.

Новото лице в родната политика Румен Радев избра за премиер старото лице Огнян Герджиков?! Как да му повярваш на Радев, че ще внесе свеж полъх в овъргаляната ни политическа реалност? Още с първия си ход, той доказа че му диктуват кого да назначава. В служебното правителство нямало хора на БСП, но пък американски протежета и хора на Сорос има. Неслучайно Русия „изпържи” Румен Радев, чрез уж случайното „изпускане“  на генерал Решетников за среща с Корнелия Нинова – за да му напомни да не я пренебрегва за сметка на САЩ.
 



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Не помня по кой канал гредах интервю на Решетников за България.
30.01.2017 21:15
ЧОВЕКЪТ НЕ ПОЗНАВА БЪЛГАРИЯ. Има някаква крива представа, смес от надменност и презрение. Като че е повярвал на проклетата поговорка "Курица не птица и Болгария не заграница". Дано не е така компетентен във всичко. Иначе - лошо за Русия.
цитирай
2. apostapostoloff - Сега се разбра, че идиотската оставка на Б. Б.
01.02.2017 18:18
ще струва два пъти по- скъпо, но не това е най- лошото. Набавянето на тези машини в срок е невъзможно и сега бъркотията става тотална.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2184298
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930