Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2017 13:36 - КОЙ „изпра“ биографиите на Светлозар Лазаров и Георги Харизанов?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Tова може да се случи само в България. Бившият главен секретар на МВР, Светлозар Лазаров, заради чиято некадърност при злополучната акция в Лясковец загина баретата Емил Шарков, отскоро е в публичното пространство. Същият Лазаров, който ако има грам съвест и морал трябваше да се скрие вдън земя след гафа си, довел до смъртта на Емил Шарков. Но не би!!! Лицето Лазаров се върна на бял кон, като национален координатор на партия „Атака“, инсталиран там, според анализатори от Делян Пеевски. Що за нагъл човек трябва да си, вместо да си посипеш главата с пепел, от некадърен главен секретар да се направиш на политик? Какво разбира от политика Светлозар Лазаров? Нищо, но за съжаление няма да е нито първият, нито последният, който ще се прави на политик и ще преразказва чужди тези. Преди него друго лице, Георги Харизанов се преквалифицира от бордовак в държавно дружество…. в политически анализатор.

 Обвиняем за кражба в особено големи размери, подсъдим за закана и осъден условно за рекет, Харизанов незнайно с чия протекция бе назначен за председател на Борда на Напоителни системи. Никой не знае какво е работил Харизанов преди това, нито дали е завършил Датския колеж, както твърди. Когато стана ясно, че бордовакът е съден се разрази скандал и бе отстранен, въпреки пламенната защита, която получи от министър Мирослав Найденов, който нелепо го сравни с Бил Гейтс?! След уволнението Харизанов изчезна за малко от публичното пространство и после се появи, като част от  някакъв институт за дясна политика. Започна да обикаля националните телевизии, където се прави на политически анализатор, пламенно защитава ГЕРБ, публикува снимки с премира Борисов и си мисли, че някой е забравил тъмното му минало.

Родните птици Феникс – Светлозар Лазаров и Георги Харизанов успяват в превъплъщенията си, защото у нас няма развито гражданско общество, има безкритични медии, които ги приемат в новите им роли и не обръщат поглед към миналото им – скандално и изпълнено с гафове. Това няма как да се случи в бяла държава – там такива „герои” медиите ги разпъват на кръст, обществото ги заклеймява и ги кара да се приберат по мишите дупки, откъдето са дошли.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2168279
Постинги: 1200
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031