Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2018 18:51 - Публичното мълчание като оцеляване и Валери Симеонов по стъпките на Тачър
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ани Цолова, уволнена от Пеевски /какъв абсурд, сякаш ТОЙ я е назначил/, мълча година и половина, като риба – по договорка с шефовете на Нова телевизия. Изведнъж се появи в лъскав клип да промотира новото си занятие – ще учи хората на публично говорене. Предвид гузното й мълчание, е по-удачно да преподава: „Публично мълчание и снишаване!“ Иначе зрителите спечелиха от напускането й –  Цолова отдавна се беше изчерпала, като журналист и повече ръкомахаше и прекъсваше събеседниците си. Нещо, като сутрешна Цветанка Ризова, но в нервозен вариант?!

Милен Цветков също мълчи за спирането на предаването му по Нова телевизия. Той има опит – вече му се случи веднъж. Но е неестествено и абсурдно – да имай предаване с добър рейтинг, без смислени обяснения да го спрат – и ти да мълчиш?! Какво чака Милен Цветков? Да излезе втора фалшива новина за гръцки остров на Борисов? Трябва да е ясно, че друго предаване няма да я отрази, за да не последва съдбата на „Часът на…”.

Една от протестиращите майки Аделина Банакиева се оказа реалити звезда, която често разказва лични истории в медиите. Едната: оставила 40-дневното си бебе на гардероб, за да отиде на дискотека на Нова година?! Ако така се грижи и за другите си деца – по-добре да стои в БИГ Брадър, където я „инсталират“, благодарение приятелството й с Ники Кънчев.

Въпреки протестите на майките /които не са реалити звезди, а жени със справедлива кауза, на които Властта години не обръщаше грам внимание/ Валери Симеонов не подава оставка. Дали иска да се направи на Маргарет Тачър, на която профсъюзите искаха оставката, Лондон бе окървавен, но Желязната Лейди остана непреклонна? Пребори профсъюзите, вдигна икономиката на Великобритания на крака и остана в историята. Валери Симеонов няма власт и потенциал да възроди икономиката на България, няма и опасност да го бламират в собствената му партия, както стана с Тачър. Но предвид непремерените му изказвания, влизането му в политиката е грешка – която той още не осъзнава.

За парите, които дава държавата /тоест ние, данъкоплатците/ за охраната на Доган думите не стигат. Ако са 1 млн. на година, от 2006 г. досега са 13 години – пресмята Осман Октай. 13 милиона лева за охрана на НСО, при положение, че Доган винаги е имал лична охрана?! И коя е тази чужда държава, от която идва заплахата за олигарха-философ – нека кажат от НСО!

Думи няма и за закъснялото правосъдие за олигарсите – Миню Апаша, Баневи – крадците и Ветко ДДС – то.  Това може да се случи само в България, никъде другаде. А останалите? Гриша Ганчев, Васил Божков, Пеевски, братя Диневи – кога ще дойде и техният ред?



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2179234
Постинги: 1201
Коментари: 1287
Гласове: 1664
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930