Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2012 14:35 - Военният пенсионер, който е трети по богатство в България
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 1891 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Първо  поздравления за колежката от сайта Варнаутре, която успя да изведе от медийното затъмнение един от босовете на ТИМ Марин Митев. След интервюто на Иво Каменов това е втора медийна изява на някой от основателите на групата и явно има защо. Проблемите, които има ТИМ с реализацията на проекта „Алея първа“ са предизвикали медийна изява на боса, който казва че срещу проекта е изправена  „най-голямата медийна машина в България – схема с блогъри и сайтове, които имат сила да съборят и правителство.“ Спорно е да се приемат буквално тези думи на Митев, зад когото стои мощна медийна група, по-скоро извода му е, че интернет обединява хората в преследването на дадена цел и който не се съобразява с този факт – греши. Освен, че дава разяснения около проекта „Алея първа“, босът на ТИМ  дава и яснота за строежа на стадион „Варна“, който по последните му изявления трябваше да е готов през 2012 г. За сведение на почитателите на футбола, европейското първенство за юноши до 17 г., което ще се проведе в България през 2015 г. е на следните стадиони:  „Беркут” в село Брестник, „Берое” в Стара Загора, пловдивските „Христо Ботев” и „Лаута”, „Хаджи Димитър” в Сливен, „Несебър” в Несебър, „Созопол” в Созопол и „Лазур” в Бургас. Варна отсъства от картата, но ако от ТИМ бяха изпълнили обещанието си стадион „Варна“ да е готов до 2012 г., можехме да сме  домакини на престижен спортен форум. В интервюто Марин Митев обещава строителството да стартира преди парламентарните избори, но за краен срок вече не се говори. Интересно е да се отбележи и краткия отговор на боса на ТИМ, че политическите убеждения на групата са „винаги с властимащите“, което едва ли изненадва някого. А на въпроса кой е Марин Митев, отговорът е в типичния ироничен стил: – „по настоящем е един военен пенсионер с хоби „дърводелец”. Според подреждането изготвено от финансовия всекидневник „Пари“ от 2010 г. за най-богатите българи, според използваната от медията методология за финансовите резултати на най-големите и успешни частни компании у нас и делът на собствеността в тях, Марин Митев заема трето място с 296 млн.лв. Както се казва – на всеки военен пенсионер да има по толкова. www.barometar.net



Гласувай:
1



1. tres1 - Според подреждането изготвено от финансовия всекидневник „Пари“.....
10.09.2012 18:17
Защо да не попитате този всекидневник - неговите пари от къде се материализират, да не би от изпаренията на казаните за дестилат на "шльоковица". И не за друго ами от както у нас е обявен този пуст "преход" всяко правителство обещава /предизборно или въобще/ да потърси "отговорност" от предишните власт имеющи. ДА, ама НЕ - само им прави темане и давай отначало. И още въпросче: -"кои са баш идиотите" - тези които уреждат публични екзекуции в между кръговите разпри, тези които гледат сеира или онези които организират спектакъла? То не, че е нещо ново под слънцето - та преди доста време римляните по такъв начин са си мислели,че се развличат, докато един от "артистите" не им е разказал къде точно грешат /спартак/.
Извод - обслужвайте не само своите интереси и Феси, а и тези на публиката, за да не артисате без нея.
Колкото до футбола - не се косете - в близките 40-50 години у нас няма как да има шансове за развитие на собствен такъв. Ако има той ще се играе с вносни играчи, идващи за кратко на гурбет у нас, но и това не е сигурно както не се знае дали ще има кой да дава парите за този лукс и дали ще има от къде да ги издокара той. Д е р з а й т е ! братя и братлета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167735
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031