Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 12:49 - Телевизия БТВ и Ани Цолова усетиха на гърба си народната “Любов”
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 1944 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В отразяването на протеста вчера в София репортерите на БТВ изпитаха на гърба си народната “Любов”. При всяко тяхно включване в ефир се появяваха хора, които викаха: “Продажна телевизия!, Махайте се!” и в един момент започнаха да скандират против отрочето на Красимир Гергов. Почти аналогично беше отоношението към ТВ7, само репортерите на Нова телевизия бяха подминати от народния гняв. В последвалото телевизионно студио Ани Цолова, която се е взела много насериозно влезе в спорове с граждани, които първо я попитаха защо БТВ не излъчва от Варна. Телевизията на Гергов следеше разходката на хората в София и не направи пряко включване от морската столица, където са най-многобройните протести. Ани Цолова чакала клипове от рубриката “Аз репортерът”, въпреки, че медиата има кореспондент във Варна. Така за пореден път БТВ доказа, че не е никаква национална телевизия, а софийска. А водещата, която никога не е блестяла с журналистически качества /добре, че до нея е Виктор Николаев/ наричаше спорещите с нея граждани “хейтъри”, за да се измъкне от творческата си немощ.
briz15.com



Гласувай:
5



1. ajekov - Телевизията ви е виновна
21.02.2013 17:15
...точно в този момент! Направо се чудя как този народ си намира какви ли не извинения, само и само да не седне и да измисли нещо градивно! бТВ отразяваха протеста отблизо през цялото време, въпреки че всякакви лумпени ги псуваха и бяха под опасност! Да не говорим колко неориентирани бяха зрителите, които се обаждаха по телефона - като онзи дето ги питаше за кой били гласували?!?
цитирай
2. peternanovsky - Не съм съгласен с автора!
25.02.2013 17:10
Здравейте! Напълно подкрепям ajekov. Българинът все ще намери да се хване за нещо дребно, да изопачи нещата, да немри под вола теле и както искате продължете. бТВ били софийска телевизия, не отразявали добре протеста, Ани била лош журналист. г-н Угов, и как по точно отразяват лошо протеста, като през последните 2 седмици само тях гелдам и ми е напълно достатъчно, даже и интернет не ми трябва. Коагто и да пусна твлевизора, все има извънредни емисии, всичко е на лице. Да не говорим, че водещите на тези емисии са точно Ани Цолова, която вие упреквате и Виктор. Дали щяха да сложат "най-слабият" си кадър, точно на тези предавания? Как да се оправи България, като мисленето на нацията е такова? Аз ще ви кажа как - докато разсъждаваме по този начин, няма как! Специално пък Ани Цолова, е много добър журналист, разбира си от работата. Колко голям професионалист пък сте вие, че да не я критикувате така. Перфектно си върши работата жената. И не е само тя. бТВ са си най-добрата телевизия от години. Това е мнението на масовия българин. И да, права е Ани, българинът е хейтър...докато е такъв, нямам как да станат нещата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2185366
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930