Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 14:15 - Криско и Антония Петрова – клонингите превзеха изкуството и светския живот
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 878 Коментари: 1 Гласове:
0



След като направихме кратък обзор на клонингите в журналистиката и политиката ще направим същото в светските ни среди и изкуството. Както обяснихме клонингът е човек, който подменя същността на дадена професия и живее и работи по свои закони. Такъв е рапърът Криско, който постоянно се забърква в скандали и измества фокуса от "творчеството" си. Факт е, че младите слушат Криско и гледат клиповете му в социалните мрежи и сайтове, но никой не задава въпроса – добър рапър ли е Криско? Ако го поставите до Ицо Хазарта или Спенс ще разберете вопиющата разлика, но широката публика е запленена от друго. Криско влиза от скандал в скандал и така поддържа интереса към своята особа. Повечето му текстове са брутално цинични, обвиниха го, че е откраднал песен от слабоизвестен в България английски рапър, отказа да пее на благотворителен концерт в Стара Загора, защото не му платили, трошил мебелировката в хотел...и така до безкрай. Засега Криско е успешен клонинг на рапър и е въпрос на време да омръзне на младата си публика. Защото скандалът продава, но до време. Ако "творчеството" ти не е подплътено със смисъл, отиваш в историята, а не оставаш както правят "Ъпсуърт" и Ицо Хазрата. Не ни е ясно защо Мария Илиева е решила да участва в новата песен на Криско - може би и тя ще тръгне по лесния и наклонен път на клонинг в музиката. Певицата, която има музикален талант напоследък предпочита да участва като жури в риалитита, но това си е нейн избор. 

В светските среди клонингите са толкова много, че трябва да се ограничим до тризначките /Вяра, Надежда и Любов/ и Антония Петрова.. За Златките, Николета и подобните им няма да изразходваме време и усилия.

 Тризначките - тази повярвала в себе си триглава ламя са поредното доказателство как обикновени момичета случайно се превръщат в звезди и не знаят какво да правят с живота си. Подобно на чешита Панайот, те си повярваха, че са светски персони, които могат да се изказват по всякакви теми. Но умственият капацитет на Триглавата ламя е ограничен и медиите вече ги използват само, като евтина атракция. Същото се случи и на Панайот, който поне има чувство за хумор, но без антипода си Пеньо вече не е интересен. А тризначките, след като не успяха да пробият в Лондон /кой въобще им каза да отиват там?!/ се прибраха в България, за да вкусят последните хапки от реалити славата си. Те вече живеят в собствен свят, в който са умни, красиви и неразбрани от масата. От същата тази народна маса, от която произлизат и чиито навици парите и славата не могат да заглушат. Дълбоко нещастие и противоречие се излъчва от тези момичета, но за тяхно щастие те слабо го осъзнават. 

Друг е случаят с „любимката” на милиони българи Антония Петрова. В годината, когато стана Мис България /2009/, тя не можа да каже на Милен Цветков кога България е приета Европейския съюз и бе позорно изгонена от студиото му. После, през годините Петрова натрупа знания и започна да се изказва по различни теми, като обиграна светска персона. Но не можеше да скрие огромното си самочувствие, его и чувство за превъзходство, което изпитва към околните. Занимаваше публиката с кариерата си, събиранията и разделите с руския си приятел, годеник и накрая съпруг. То не бяха снимки от Москва, сватби, пътешествия, конкурси Мисис и прочие. Но Антония Петрова, въпреки парите на руския си съпруг и политическите връзки на баща си не придоби тежест през годините. Тя е нещо средно между пенкилера Ива Екимова и едни жени с големи усти, които се появяват в коментарните студия след Биг /Вип/ Брадър. Антония заработи като юрист, но любовта й към телевизора не престана. Тя иска да е компетентна по много въпроси, желае да е експерт по конкурси за красота, мода, жени, политика. Е, не й се получава! Но както писахме клонингите са упорити, жилави и вече са повече от истинските хора.

www.barometar.net



Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Живея в един блок с
04.09.2014 15:28
"пенкилера" и все се чудя в кое студио ще я зърна, като включа телевизора...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2184350
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930