Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2015 13:42 - Ядосаната инж.Ваня Тучева съди „24 часа” и „Труд”, не използва 15-те минути слава както трябва
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 1495 Коментари: 1 Гласове:
0



Фамозната бизнесдама Ваня Тучева, която стана печално известна покрай сайта си за 2 млн.евро и снимките, които си прави с известни личности влезе в съдебна битка с вестниците „24 часа” и „Труд”. Според Звездата от Силициевата долина на селското стопанство, съдът е образувал наказателно дело срещу "Про Нюз България" /издатели на двата вестника/, вестник „168 часа” и сайтовете afera.bg и bitak.org. В профила си във Фейсбук  на 11 юли пловдивчанката яростно напада двете беззащитни медии: 

"Не се прави така пичове от в. "Труд" и в."24 часа"! Не преписвайте! Поканихте ме да участвам във Вашият конкурс " Големите малки" и награждаването в София. Съгласих се да участвам, само и единствено, за да представя интернет проектът ми за бизнесът it-farmer.bg, заедно с Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България, а от в."Труд" и в."24 часа" го представиха, както на тях им е угодно! Политически и популистки! Извъртяха нещата, както на тях им харесва! Изрязаха главната тема, за която се съгласих да участвам, а именно: маркетинг, реклама, информационни технологии и бизнес! Пичове от в."Труд" и в."24 часа", не се прави така! Утре пак ще ме молите и търсите, за да Ви дам проект за Ваш конкурс и да посетя Ваше събитие!"   

Не става ясно как „Труд” и „24 часа” ще поканят г-жа Тучева на свое събитие, след като ги съди, но защо пък не? Ако са добри самаряни, защо да не организират събитие и не поканят на него - Барак Обама, Путин, Ангела Меркел, папата, Брад Пит – Ваня Тучева може да се снима с тях и да напише после във фейсбук, че са приятели. Но свещеният гняв на родния вариант на Остап Бендер се стоварва и върху журналиста Иван Михалев. Инж.Тучева излиза от тесните рамки на асоциацията си и започва да кадрува в „24 часа” и „Труд”. Тя заповядва на Венелина Гочева: "Ало? Гочева? До кога ще го държиш тоя? /б.р. Иван Михалев/  Заради него 24 часа и Труд, загубиха толкова пари от медийни партньорства и реклама?" 

По-рано Иван Михалев е атакуван и за това, че е посещавал банкера Цветан Василев в силните му години в КТБ. Тучева е безпощадно откровена: "Кой беше тоя Иван Михалев? Оня от мрежата на Цветан Василев? Не го познавам тоя!" 

В заключение трябва да отбележим, че инж.Ваня Тучева не използва пълноценно 15-те минути слава, които получи неочаквано и за самата нея. Вместо да влиза в съдебни битки с медии, тя можеше да обясни каква дейност извършава, откъде дойдоха тези 2 млн.евро за сайта й, все едно правен от третокласник, да си направи пиар и пр.

Г-жа Тучева няма да стане втората Поли Карастоянова /също от Пловдив/, която от стюардеса израсна до изпълнителен директор на Националния борд по туризъм и депутат. Жалко, защото Поли остава самотна в полето на опасния чар, където жени, с помощта на влиятелни мъже /Пламен Моллов/ правят зашеметяващи кариери. До Ваня Тучева засега няма такъв мъж. Има сезирана прокуратура от ръководството на Пловдивския панаир, че е организирала там измислено събитие. Заблудила е и ръководството на Аграрния университет в града, че организира семинар за разясняване на мерките от програмата за селските райони. Задават се нови съдебни дела за фамозната бизнесдама от Пловдив.




Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Споменатите вестници и бездруго берат душа,
07.08.2015 15:27
та само това им трябва...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2178887
Постинги: 1201
Коментари: 1287
Гласове: 1664
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930