Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2016 12:38 - Хилъри и Евгения – две студенокръвни жени, готови да минат през трупове
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 1477 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 29.07.2016 13:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Донал Тръмп има набито око и е видял скритата природа на Хилъри Клинтън. Милиардерът каза, че му приличала на "садистична медицинска сестра" и не е далеч от истината. Хилъри Клинтън не може да прикрие студенината и садистичните отблясъци в погледа си, както и напиращите амбиция и кариеризъм. Като анекдот се разказва как веднъж с Бил Клинтън спрели да заредят на бензиностанция и бензинаджията се оказва бивше гадже на Хилари. Тръгвайки си, Бил се обръща към Хилари и казва: "Виждаш ли, ако се беше омъжила за него, сега щеше да си жена на бензинаджия. А Хилари му отговорила: Не, сега той щеше да е президент. Не можем да кажем същото за родния президент Плевнелиев, чиято съпруга нито един път не уважи държавната институция "Президентство" и не се появи на официално събитие със съпруга си. Каквито и доводи да изтъкват "капиталци", поведението на Юлияна Плевнелиева  5 години бе недопустимо и с него тя ни казваше: "Майната ви на президентската институция, майната им на българите, която я уважават, ще правя, каквото си искам!" 

Ако Хилари прилича на "садистична медицинска сестра" не ми е удобно да цитирам десетките мнения на какво прилича Евгения Банева. След материал за хленча й, че им запалиха вилата, десетки възмутени читатели я оприличиха на какво ли не. В случая външният вид на Евгения няма значение, тя е обикновена жена, издигнала се до богаташките кръгове и превърнала се във високомерен сноб. Неслучайно Балзак пише, че жените израсли в бедност трудно задържат богатството на съпрузите си и харчат като невидели. Евгения Банева е такава жена, която обаче прояви бизнес нюх и стана съратник на Николай Банев в безбройните му мошеничества. За тяхно нещастие се натъкнаха на могъщ враг, който ги взе на мушка и без да иска утолява народната жажда за мъст към богатите грабители. Евгения влезе в ролята на жертва, но никой не й съчувства, защото хората много добре знаят колко съдби е почернила заедно със съпруга си. 

Хилъри и Евгения си приличат по хищническото отношение към хората и живота. Те са безсърдечни, студенокръвни жени, които могат да минат през трупове, за да постигнат целта си. За да просперират  избират мъже, в които са открили потенциал. Бил Клинтън стана президент на САЩ, Николай Банев е олигарх, макар вече на глинени крака.
P.S. За тези, които си мислят, че материалът е сравнение между двете дами – не не е сравнение, а припокриване на някои общи черти от характера, които притежават. Не може и да става дума да сравнявам Хилари Клинтън с Евгения Банева, едната е доказан политик с международно значение, другата жена на български олигарх със съмнителна слава.




Гласувай:
12



1. appen13 - Втори отличен и много точен Ваш коментар. Приятно съм изненадан !
29.07.2016 13:44
Само това "капиталци" нещо ме подразни.
Нека бъдем по-коректни и ги наричаме с истинското им име: КРИМИНАЛНО-ОЛИГАРХИЧНИЯ КРЪГ "КАПИТАЛ", чийто виден член е и самия Чехльо Плевнелиев, офшорен съдружник и близък приятел и колега по ДКМС на Иво Прокопиев още от комсомолските си години.
цитирай
2. born - Много високо издигате
29.07.2016 15:54
една най-обикновена селска курвичка с претенции, като въобще й обръщате някакво внимание, още повече до Клинтъновата лесбийка.
цитирай
3. apostapostoloff - Не може и не бива да се сравнява
29.07.2016 15:56
Плевнелиев с Прокопиев. Все пак Плевнелиев не е бил съден никога, а не е известно да е извършвал престъпления. И аз се познавам с Прокопиев, ама това не означава, че съм като него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2183859
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930