Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2016 14:37 - Пародии на кандидат-президенти
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 1009 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Трудни за преглъщане са някои от кандидат-президентите, устремени към високия пост. Когато човек ги види се пита: тези хора имат ли реална представа за себе си или живеят в паралелен свят? Няма ли кой да им каже къде е мястото им в обществото, да им обясни каква отговорност е да си президент на държава, какви качества се изискват? 

Фрапантен е случаят с лицата Радо Шишарката и Митьо Пищова. Тази трагикомична двойка е еманация на пошлите амбиции на хора, които не знаят какво да правят с живота си. Този субект Митьо Пищова, използван като шут от великотърновски мутри, повярвал си и което е най-абсурдно е рекламиран от куп медии, които го превърнаха в жалко подобие на Дон Жуан. Фактът, че това лице има достъп до национален ефир говори за ниското ниво на нашите медии, за липсата на каквито и да е критерии, за опошляване на журналистиката. 

Каквото и да кажем за Жорж Ганчев ще е недостатъчно. Още един субект живеещ в паралелна реалност, който си вярва, че може да стане президент. Заблуден от стар резултат, когато българите повярваха в поредния месия, Жорж се сравнява с Жак Ширак?! Тъжно завръщане на местен барон фон Мюнхаузен, който излъга избирателите си и осребри участието си в политиката. 

Николай Банев - човекът излъгал хиляди вложители в АКБ Форес, загробил завода "Полимери", заграбил курорта "Русалка" е поредният субект решил да става президент. Банев има наглостта да застане пред хората и да твърди, че бил репресиран. Този бивш комсомолец, използвал прехода, за да се обогати не трябва да си показва лицето пред българите. Той е срам и позор за българския бизнес, да не говорим за бившата му секретарка Евгения, от която лъха високомерие и презрение към обикновените хора! 

За Бисер Петното е достатъчно да кажем, че щом престъпник със 7 присъди може да се кандидатира за президент, това говори красноречиво за родните закони. Това "петно" искало да изчисти името си, като се кандидатира за най-високия пост в държавата. Господи, прибери си вересиите! 

Друг един "герой", известен с това, че удари Волен Сидеров също иска да става президент?! Да вземе да удари юмрук и на Жан-Клод Юнкер и да се кандидатира за шеф на Европейската комисия?! 

Осъденият педофил Владо Кузов също напира за високия пост. Сигурно, за да изчисти името си...Неговата наглост е сравнима само с тази на Банев и "петното". 

На финала не ни остава нищо друго освен да перифразираме Йовков: "Боже, колко недоразумения има на този свят, Боже!"




Гласувай:
4



1. lubima - Пълен потрес са всички. . . без из...
05.10.2016 16:20
Пълен потрес са всички...без изключения!Единствено един независим ми направи впечатление/ защото ми се вижда ново, непознато лице, каквито според мен трябва да бъдат бъдещите управляващи страната ни/, но ...това турско име, и тези коментари на турски във фейсбука му...няма как да гласувам и за него))...тези избори ще са без моето участие)))
цитирай
2. ganini - Да живее България!
06.10.2016 00:13
А ние ще мреме от смях...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2179493
Постинги: 1201
Коментари: 1287
Гласове: 1664
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930