Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 13:35 - Абсурдно шоу, абсурдни ловци на глави, абсурдни министри
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 675 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

България е държава на абсурдите, спор няма. Двама изскочили от нищото - Динко от Ямбол и някакво Перо се правят на полицаи и ловят бежанци. Изживяват се като национални герои. Я, обратно по къщите! Всяка правова държава си има правоохранителни органи и не можа двама самозванци да се правят на ловци на глави. По-абсурдното е как МВР позволява на тези двамата да изземват функциите на полицията. 

Няма телевизионно шоу по-света, което да се занимава с политика. В България обаче има - Шоуто на Слави. Къде са шефовете на БТВ? Спят зимен сън, че не виждат как под носа им, Слави и компания правят политически изказвания, инициират референдуми, използват ефирно време, за да правят политика? Дали Лари Кинг може да прави политика, или Дейвид Летерман? Абсурд. Те и не искат да правят политика. Защото са телевизионни водещи и много добре знаят ролята си в обществото. Слави стои разкрачен между шоуто си и политиката и използва своята популярност и ефирно време, за да прави политика. Разбира се, че няма да прави партия. Тя няма да му донесе приходите от шоуто. Слави и компания ще правят политика по БТВ, ще стоят отстрани и ще берат плодовете на труда си. Докато шефовете на БТВ мълчат като риби. 

Другият абсурден човек. Министърът на външните работи Даниел Митов. С цялото си нахалство каза, че номинирането на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН не било грешка. На този трябва да му се забрани да се занимава с политика, особено външна. 

Има една полза от подаването на оставка на правителството на Борисов, останала извън светлините на прожекторите. Николай Ненчев, абсурдният министър на отбраната  повече няма да е министър. Край на шуробаджанащината във висшите етажи на армията, край на назначенията на леки жени! Край на земеделстването в армията!




Гласувай:
1



1. apostapostoloff - На пролет Митов и Ненчев
27.11.2016 04:49
може пак да станат министри. България, освен всичко друго, е и страната на неограничените невъзможности.

А що се отнася до онова кално телевизионерче, татуирания чалгаджия, неговите безумия могат да донесат огромни беди на страната. Защото предлаганата от неговите малоумниците мажоритарна система е истинско бедствие. Най- лошото е това: негодниците от БСП и ГЕРБ разбраха, че тя идеално ги устройва и ще вземат наистина да я въведат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2192395
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930