Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2017 12:44 - Пошлост без граници. Азис, Гери Никол, Сузанита…Кармелита
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 849 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Човек, който вечно иска да е в светлината на прожекторите – рано или късно се изчерпва. Пример – Азис! Костинбродският „славей“ измисли какви ли не PR- трикове, за да привлича вниманието на медиите, но накрая заглъхна. Няма да изброявам „номерата“ му в търсене на евтина популярност, те са безброй – остана му хубавият глас. По утъпканата пъртина върви и певицата Гери Никол. Първите й песни /Готина и луда, I’m The Queen/ ми допаднаха, въпреки че текстовете им са арогантни, поведението също, но в тях имаше неосъзнат бунт. Този „бунт“ е нужен на съзряващите тийнейджъри, за да изразят себе си и по тази причина Гери Никол стана тяхна любимка. Но с песента си за „яката дупара“, спонсорираната от баща си певица премина границата на добрия вкус и нагази дълбоко в блатото на пошлостта. Трудно се излиза от това блато и любимката на пубертетите едва ли го знае, тя се къпе в мимолетната си слава и се изживява като българската Лейди Гага.
Но разликата между двете – в гласови данни, имидж, планиране на кариерата е от Земята до небето. Друга любимка на тийнеджърите Дара го раздава по-кротко, но имитира агресивното, брутално поведение на Гери Никол. И нея не я чака нищо добро, ако не заложи на гласа си, а на външните ефекти и агресия.

Гери Никол и Дара / и мениджърите им/ не разбират, че в страна, където агресията е на мода, веднага ще се появи някоя по разпищолена и жадна за слава певица. Тя вече се появи – дъщерята на Орхан Мурад, Сузанита даде заявка да надмине по голотия, секс послания и пошлост Гери Никол. След тази Сузанита ще се появи някоя Кармелита и така, докато поредната имитаторка на Лейди Гага запее чисто гола. По принцип пошлостта няма таван, особено в България, но както споменах, дори „майстори на пиара“, като Азис се изчерпаха.

Не се кротват обаче „съдниците“ на големият ни актьор Стоян Алексиев. Той беше изловен от папараци да целува и бърка в панталона на млада колежка до Народния театър. Необмислена постъпка, която развърза ръцете на на жълто-кафяви медии да сатанизират Алексиев. Той трябва да намери сили да преодолее скандала, в който се забърка и да бъде сигурен, че на представленията му ще идват повече хора. От любопитство, за да видят прелюбодееца. Българите обичат да гледат сеира на някой, който е нарушил обществените норми. Същите норми, които те постоянно нарушават, но остават в тайна, защото не са публични личности.





Гласувай:
4



1. troia - Точно!
22.08.2017 12:54
"Българите обичат да гледат сеира на някой, който е нарушил обществените норми. Същите норми, които те постоянно нарушават, но остават в тайна, защото не са публични личности."

Чудесен анализ!
цитирай
2. apostapostoloff - Тези безумни чалгари
22.08.2017 13:52
съсипаха младото поколение и унищожиха добрия, здравия вкус на българите.

Що се отнася до Стоян Алексиев- браво на него! Щом и на тези години млади и красиви жени се лепят за него, това означава, че е голям любовник, истински полов атлет, нашенски Дон Жуан. В гащите ще и бръкне, разбира се, няма да и бръкне в окото я!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2161717
Постинги: 1197
Коментари: 1286
Гласове: 1660
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031