Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2017 13:22 - Сестрата на Борисов и „Стокхолмския синдром”
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 957 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Грам изобретателност няма у шефовете на Нова телевизия и БТВ. Една подир друга двете телевизии излъчиха интервюта със сестрата на премиера, д-р Красимира Иванова. Отдавна втръсналите въпроси,  които задават на д-р Иванова продължават, чудя се защо тя продължава да дава интервюта? Какво още искат да изровят от детството и юношеството на Борисов двете телевизии? Дали е откраднал круша от съседния двор в 3-ти клас? Кога за пръв път е целунал момиче? По колко филии е изяждал на ден? Тотална безпомощност демонстрират БТВ и Нова, в търсене на евтини, претоплени "сензации". Силва Зурлева и Венелин Петков да оставят на мира д-р Красимира  Иванова, да престанат да пращат репортери при нея, които да й задават едни и същи идиотски въпроси. Лекарката си има достатъчно работа, за да я занимават цял живот с Бойко Борисов. А и той самия е разказал достатъчно на медиите за битието си, за да измъчват постоянно сестра му.

 

Няма да спре мъчението Гала обаче. Не знам коя сила, съпруга на шеф в Нова телевизия или друг фактор още я държи на екран. Нейното е пародия на водене на предаване, като прибавим гостите й, неадекватния й мъж /толкова ли не можа да си намери друга работа този човек?/ положението е трагично.

 

Хубаво шоу правят във ВИП-Брадър. Не съм от тези, които уж хвърлят по едно око на реалитито и после го коментират. Гледам го с интерес. За мен шеф Петров е събирателен образ на българския мъж - хитър, манипулативен, остроумен, хаплив, чревоугодник, авторитарен спрямо жените. Един лицемерен Тартюф, който може да излъже добродушния Петканов дори в деня на сватбата му. И после мелодраматично да си признае...и Лудия репортер да му прости на секундата, докато съпругата Александра го гледа изумена. Парадокс, "Стокхолмски синдром", но всички обитатели на Къщата заобичаха шеф Петров въпреки злобните му забележки, скандали и обиди, с които ги засипа. Такава е психологията ни - когато някой се държи добре с нас му се качваме на главата и го мислим за глупак, а когато някой ни обижда и мачка го уважаваме. ВИП Брадър е приложна психология в действие, която си заслужава да се гледа и ще му посветя отделен анализ.

 





Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Аз пък мисля, че шеф Петров
08.11.2017 13:34
не е събирателен образ на българския мъж. Българският мъж, стига да не е педераст, не е толкова бъбрив и изобщо не обича да готви. За него дърдоренето и готвенето са или женски, или педерастки работи.

И да- няма отърване от тази отвратителна уруспия Гала. Мъчи ни това породисто говедо през целия преход!

А що се отнася до сестрата на Борисов, то тук с пълна сила важи поговорката за лудия и зелника. Нищо не и пречи да ги наругае (извън кадър) и да им забрани да я доближават.
цитирай
2. troia - Е как,
09.11.2017 12:22
шеф Петров е съвременния бай Ганьо! Всички са маскари само той е прав.:))
Гала не я гледам. От това което съм виждала си личи, че не е журналист по професия. Дразни ме.
А относно сестрата на премиера и там пълна скука. Кой ли го интересува толкова "важна" информация за детството им?! Запълване на ефирно време.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2183989
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930