Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2021 19:57 - ТРАКИ И БЪЛГАРИ - ЕДИН И СЪЩ НАРОД
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1569 Коментари: 9 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

„ТРАКИЙСКИЯТ НАРОД, СЛЕД ИНДИЙЦИТЕ, Е НАЙ-МНОГОЧИСЛЕН. АКО ТОЗИ НАРОД СЕ НАМИРАШЕ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕДНО ЛИЦЕ ИЛИ АКО ИМАШЕ МЕЖДУ ТРАКИЙЦИТЕ ЕДИНОДУШИЕ, ТО ТОЗИ НАРОД БИ БИЛ НЕПОБЕДИМ И НАЙ-СИЛЕН ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ“ Херодот


Според Владикин, траките имали следните войски:

1. Балканска - 200 000 пехота и 15 000 кавалерия.

2. Карпатска - 200 000 войници

3. МалаАзия - 100 000 „по-стари от египтяните“ Херодот

4. Кимерийска - 100 000 войници

5. Македонска - 40 000 войници

ОБЩО - 655 000 войници.

Рим има 180 000 войници (30 легиона)

Самото население не може да се изчисли, но показателно е че при Александър Македонски всички тракийски царе се събрали под знамената му и победили Египет и цяла Азия, които страни траките владели 270 години до нашествието на римляните.

Нашата официална наука твърди, че „коренното” население на Балканите е било избито от траките, които нахлули от север 3000г.пр.Хр. Били номади, неорганизирани, нецивилизовани, безписмени и диви горски жители, избивали се постоянно едни друг. После римляните дошли и траките, както били „най-многочисленият народ на света”, така внезапно „изчезнали”, без да оставят следа в „славянския облик” на днешните българи. На Балканския полуостров се настанило голямото неорганизирано и слабо развито „славянско море”, командвано от малката орда диви прабългари, срещу които византийският император изпраща цялата си войска и флот.

Не е ли странно - днешните гърци били наследници на старите гърци, днешните румънци - на старите даки, днешните албанци - на старите илири, сърбите - на трибалите, днешните македонци - на старите македонци (според македонизма), днешните турци - на троянците (според днешната турска "наука":), а днешните българи нямали нищо общо с най-многобройния народ на античността - траките, които живеели по нашите земи, но изчезнали малко преди да дойдат на конете си пришълците "прабългари". Този безмислен шаблон е упорито налаган от науката през целия XX век . На мястото на българите се представят два никога несъществували народа - "прабългари" и "траки". За да е кашата пълна, към тях се прибавя още едно изкуствено име - "славяни". По тази странна рецепта кашата се разбърква във вълшебното гърне на "Великото преселение на народите" и от него изплуват причудливи резултати - коренните обитатели на нашите земи "изчезват" и на тяхно място се появява "славянско море" заквасено с "прабългарска" мая.

Сравнението на тракийски и старобългарски артефакти показа, че не е имало никакво заселване на чужденци през VII-ми век, а хора от балкански произход са освободили родната си земя. Аспаруховите бойци са имали материална култура, която e била присъща за траките, т.е. на север и на юг от река Дунав живели едни и същи хора.

КАК ТРАК ЗАМЕНЯ БЪЛГАРИН. Думите "трак, траки" на древногръцки означават "див, суров човек". Все едно, да се приеме, че за 500 години не е имало българи, а "гяури" или "рая". Българският народ, един от най-старите народи на света не е пришълец тук, нито е измирал. Званията "траки", "славяни" и "прабългари" са книжни термини.

Поръчано от ЕС международно генетично изследване на Y-хромозоми, ДОКАЗВА, че БЪЛГАРИТЕ са ЕДИН ОТ НАЙ ДРЕВНИТЕ НАРОДИ В ЕВРОПА! ВСЕКИ ПЕТИ БЪЛГАРИН Е С ГЕН НА 7800 ГОДИНИ, НЯМАЩ АНАЛОГ НИКЪДЕ В СВЕТА! Този уникален хаплотип се предава само от баща на син. Тези мъже са кръвни потомци на местно население, живяло по земите на днешна България още от VІ хилядолетие пр.Хр. - векове преди времето на траките, сочено от официалната наука! Но и векове след тях! И това мъжко население през цялото това време никъде не се е преселвало, нито е влизало в сексуален контакт с жени от народи, живеещи извън Балканите.

"За нас изконното население на българските земи са траки и в този смисъл ги приемаме за прабългари, вие като народ сте 49 на сто траки." - това заяви за “Труд” от Цюрих директорката на швейцарския Институт по генетика “Игенеа” Аманда Фелбер. Т.е. „траки“ генетично е равно на „прабългари“ - един народ с 2 имена, вместо просто българи.

Аспарух не е завладявал нови територии, завърнал се е в прародината. "Мадари" на сродните с прабългарския език санскрит и хинди означава Отечество/ Прамайка. Така се казва и един от първите градове построени от кана Аспарух.

5% е славянския ни ген, 1.5% е тюркския.
60% българи са с ген от средиземноморската група MEDITERRANIAN. Сред гърците той е 40%. Това е обяснимо, тъй като гърците/данайците са пришълци от Африка и Египет едва отпреди 3 500 г.пр.Хр. и се смесили с местните българи.

 Александра Делова

https://www.facebook.com/Bulgaria.Makedonia.Trakia/photos/a.422494771416857/780818182251179/?




Гласувай:
3



1. dobrodan - Делова да ходи да пържи мекици, предлагам й съвсем официално.
19.04.2021 21:38
Има си писмени източници, има си археологични свидетелства.
На другото му казват "ухание в мрака" и "бред сивой кобьiльi".
Тези мъже са кръвни потомци на населението, което от земите на днешен Иран е тръгнало в много посоки.
Върви ли иманярството, госпожо Делова, как е?
За жените нищо не каза? Дето гените им тръгват от Индия насам......
Авееейййй?
цитирай
2. radostinalassa - За Индия недей да мислиш
20.04.2021 13:57
Там е имало касти.Може да са хубави и черни, но са тъпи като галоши.
цитирай
3. radostinalassa - Дай поне някакви аргументи, за да -....
20.04.2021 14:15
я обориш. мързи ли те?
цитирай
4. radostinalassa - ти не си виждал Ведите, но в тях пише....
20.04.2021 14:23
че не бива да вземаме черен човек в къщата си. Тези, които са престъпвали това са били изгонвани от племето. Чатна ли ?
цитирай
5. dobrodan - Аргументи съм дал на корем.
20.04.2021 18:11
За справка - "Ето какво конкретно казва Теофилакт Охридски, византийският архиепископ на Цяла България: “.... когато тоя народ (аварите) се изтегли, дойде друг, още по-беззаконен и свиреп, така наречените българи, от скитските предели; той като премина през реката, наречена Истър (Дунав), дойде като тежък бич, изпратен от Бога върху западните краища (на империята). Те не познаваха името на Христа и със скитското си невежество служеха на Слънцето, Месечината и други звезди. Имаше и такива, които принасяха жертва (на или без на ?) кучета. Дотолкова се беше помрачило тяхното безумно сърце, че почитаха тварите, вместо техния творец. И понеже покриха цялата илирска страна, старата Македония, дори до града Солун и част от старата Тракия, именно около Боруй (Стара Загора), казвам и Филипопол (Пловдив), както и планинските до тях местности, те се настаниха като същински жители на тая страна”.

Има не достатъчно, ами предостатъчно такива. Ей ти го надписът на Пресиян, тоже:
"На многото българи от Бога архонтът Персиан изпрати капхан Исбул, като му даде войски и ичиргу боила и кана боил колобъра и капханът срещу смоляните.............
Който и да търси истината, Бог вижда, който и да лъже, Бог вижда. На християните българите направиха много добрини.

И християните ги забравиха, но Бог вижда."

Какви траки, какви пет лева......
Наскоро също попаднах на един тракоман. Казвам му, чети? Не, няма да чета, казва. Щяло било тежко да стане :)! Пак му говоря: има писано, има това, има еди какво си, има.... Не, тука сме от 33000 години :):):)! Питам, как ги сметна? Млъкна и замина.
Е ТЕ С ТАКИВА ДИВОТИИ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА СПРА.
ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, НА ТАЛАЗИ ЛЪЖИ.
ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА. А ти си играй по гайдата му, щом ти харесва. Знаеш, че мога да го оборя това абсолютно всеки път.
Радостина, не напразно пиша за иманярството. Станало е държавна политика, щото убави пари, ама мноо убави пари падат, ама. Колко е изнесено, а още колко има?!
Въпросът е: ние къде сме в цялата работа?
цитирай
6. radostinalassa - Нали това пиша, че траките са...
20.04.2021 18:39
българите? Те са тарки по името на боговете си.
На нежните гърци са им се сторили жестоки.
Нали знаеш кои мъже стават нежни? Или да обяснявам?
цитирай
7. dobrodan - Не, не са българите. Те са си племена.
20.04.2021 19:51
В по-ново време стават народи. Когато са дошли гърците, са си били просто племена.
Българите са дошли като народ. И са ДОШЛИ, подчертавам. Както може би си обърнала внимание, знакът, който наричаме български - IYI - се ползва от Монголия до Франция.
Това всичкото все траки ли са? Или пък българи?
Не.
Все повече се убеждавам, че значението "джимъ" или йомъ, йоме - което намирам за може би най-правдоподобното за него - е останало от праисторически времена.
Има една деликатна подробност - то не тръгва от Тракия. Началото е отпреди Шумер. Така че, лекинко с траките. Имаме общ произход с тях, както и не знам още колко народа могат да заявят съвсем същото.
цитирай
8. radostinalassa - Има три раси
20.04.2021 20:03
С 30 хаплогрупи.
Белите са съвместими помежду си. Не дават метиси, които постепенно се израждат, като най - напред намалява броя на мъжете. При потопа преди 5500 г. българите са се разселили в 3 посоки.

А според тебе кой е живеел тук, ако не са били българите? Жълтите? Или негри?
цитирай
9. dobrodan - Ако разровиш повечко, ще видиш, че преселения има неведнъж към Индия, така да го кажа, и от Индия насам.
20.04.2021 20:12
Това са посоки на движение, а кои точно народи са участвали в тях - историята мълчи.
Идвали са и откровени азиати насам, и чистокръвни негри, и какво ли не.
Преди кой потоп се разселват българите :):):) и откъде се разселват?
Бъди по-конкретна....ако можеш :).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13132433
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години