Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2016 13:13 - Как се чувства Янаки Стоилов, след като протежето му изнасили дете?
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Янаки Стоилов манипулира зрителите в ефира на Нова телевизия, като каза, че Националното ръководство е решило да подкрепи изнасилвача Иван Евстатиев за кандидат-кмет на Стрелча. Истината е, че Янаки Стоилов налага Евстатиев, в резултат на което общинският съвет на БСП-Стрелча колективно подава оставка. В изявлението на социалистите от Стрелча се казва, „че в навечерието на „Местни избори 2015“ Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП под давлението на зам.-председателя Янаки Стоилов, е извършило грубо нарушение на Устава и е потъпкало демократичните принципи в партията”. В знак на несъгласие и протест против безпринципните действия на „Янаки Стоилов и компания”, членовете на общинския съвет на БСП-Стрелча подават колективно оставка.

Янаки Стоилов лъже, че Иван Евстатиев бил успешен кмет, който усвоявал европейски средства. Ето само част от неизпълнените предизборни обещания на бившия кмет: нов обувен цех, цех за бутилиране на минерална вода, фотоволтаични централи, ремонт на пътя Стрелча – Пазарджик, асфалтирани на улиците в ромската махала, сезонно водоснабдяване на града от язовир „Черешка“ и др. Няма европейски проекти в Стрелча, а задължения на общината в размер на над 1 млн.лв., след управлението на Евстатиев, разкриха пред Нова телевизия общински съветници.
Общински съветник от Стрелча каза, че подкрепата на висши партийци като Янаки Стоилов е причината Иван Евстатиев да се чувства недосегаем от закона.

А Янаки Стоилов оправдава Евстатиев с прехода, който бил дал отпечатък върху много хора. Но жителите на Стрелча, социалистите и общински съветници от града не вярват на Янаки Стоилов. „Янаки Стоилов е един от най-върлите покровители на Иван Евстатиев. Той не беше искрен в изказванията си за бившия кмет на Стрелча. Той е и причината местните да се притесняват дали ще има справедливо правосъдие“, заяви общинска съветничка.

Янаки Стоилов бе попитан и как се чувства, след като протежето му Евстатиев е изнасилил дете, но не отговори на въпроса.

Иван Евстатиев и Янаки Стоилов са състуденти, което обяснява пламенната защита, която получава обвинения в изнасилване на 16 годишна ученичка социалист. barometar.net




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167982
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031