Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2016 15:21 - Александра постъпи в болница, постът на Петканов се връща като бумеранг
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1056 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Палачинката се обърна за репортера от предаването „Часът на Милен Цветков“, Даниел Петканов. След като за вестник „168 часа“ бившата му приятелка Александра Богданска заяви: „Аз съм в болница. Получих нервен срив. Не издържах. Това е причината да мълча. Резултат от цялата лошотия на хората, които съдят, без да знаят.“, общественото мнение се поляризира тотално. Едната част защитава Петканов и правото му да излее мъката си във фейсбук и напада злостно Александра, другата част /предимно от жени/ защитава момичето. Не става ясно защо е изневерила Александра, меркантилни ли са подбудите й, издържала ли е репортера?

Но случаят с изневярата на Богданска има по-дълбоки измерения. А те са: трябваше ли Даниел Петканов да използва своята популярност и да съобщи на цяла България, че са му сложили рога? Ясно е, че е дълбоко наранен, но е бил наясно и какво ще се случи на Александра, когато феновете му разберат за постъпката й. Жестокостта на Петканов и желанието му да унижи бившата си приятелка може да се върне срещу него като бумеранг. Защото едва ли е очаквал, че тя ще получи нервна криза, ще постъпи в болница и от грешница ще се превърне в жертва. Възможно е Александра да предприеме и съдебна битка срещу Петканов, който с поста си й причини сериозна страдания.

Oстават въпросите: как популярните личности се справят със своята популярност, за какво я използват и защо я обвързват с личните си проблеми. Със сигурност Александра Богданска не е единствената изневерила в България и света, а Петканов не е единственият рогоносец. Но помията, която се излива срещу нея е огромна и отчасти незаслужена. Защото любовта, както и изневярата са личен избор. Ето част от мненията във фейсбук, които показват и друга гледна точка на случилото се:

Кристи Методиева: Как може да сте толкова малоумни мъже бе? Какъв му е проблема на Петканов? Че е с разбито сърце или може би самочувствие? Момичето е в психиатрична клиника бе малоумници. Как може да няма капка съчувствие във вас и да продължавате да я плюете? Кофти е постъпила, факт! Но в крайна сметка да не е убила човек, мамка му? Тук не става въпрос за защитаване, а за подкрепа от чисто човешка гледна точка!

Александра Стоянова: Големите „мъже“, които нападат и гаврят една жена… За жалост ако вие изневерявате не ви изливат такава помия.

Надежда Стойчева: А, интересно е когато мъж изневери, той какъв е ? Трябва ли, ако даден мъж стигне до изневяра, да бъде също така обсъждан и обиждан?! Или става дума за хора със старите комунистически разбирания- за неравните права м/у двата пола ? Нормалния човек, ако му изневерят би трябвало да изпита срам, а не да го разпространява. Това не е някой филм, за да трябва да има такова разпространение, това е лично, лично до толкова, че да обмисляш грешките си , че половинката ти не е намерила нещо важно в теб. А, и кой не се е влюбвал повече пъти от един? Там няма значение дали си свободен, или не !

Петко Илиев:  Ако един мъж изневери не е мъж. Всички сме равни. Ако Даниел Петканов или който и да е беше даден на показ с доказателства, че лапа пръсти на богати жени, целия фейсбук щеше да се изсипе в профила му и да му пише колко голям женски полов орган е. Въпрос не на пол, а на акт.

Нели Никова:  Мозъка ми не допуска,че е възможно да има такива мъже!!!! Всеки е свободен да си живее живота,както смята за добре,но ако имаш поне малко достойнство би замълчал!Дано момичето да има сили да се справи със цялата помия излята от всички помияри тук.

Димитър Полозов: Всички сте се побъркали тук… Първо тя е модел, не монахиня или светица, така че може да си позволи много по-предизвикателни снимки от тази с пръста. А за изневярата на репортера… Просто недоумявам как някаква изневяра може да е такъв „скандал“ да не би да сме Саудитска Арабия или в средновековието че като се хванеш с един и да си с него до гроб…

Не знам от къде идва цялата тази злоба, гнусни коментари и неадекватно и нелогично поведение от вас, но се спрете просто. Гледайте си вашия живот – на моделите това им е работата – да се возят в частни самолети, да ходят по екзотични места, да излизат с различни мъже, кой от кой по-богат и т.н няма нищо по нормално от това.Като и е омръзнал репортера, сменя го и толкоз. Кое е толкова скандалното и неприемливото не ми е ясно… Спрете се просто…

Даиана Георгиева: Не оправдавам постъпката на Александра, НО да я сочат тия с по-малко грехове от нея!!! Кои сте вие да определяте тя каква в??? Не е първата, която открива изневярата! Ако не сте го направили вие поне веднъж някога, то или родителите ви са си изневерили, или децата ви ще го направят. Обачее нее, българина обича да си избива комплексчетата там, където всички плюят!!!

Изливайте си злобата на причините, които ви карат да сте толкова нещастни!! Щастливите хора не могат да съберат тази злоба, която извира от вас!

Относно Даниел – путьо!!! Така не се решава проблем. Решава се очи в очи! А не да „предадеш щафетата“ на цяла България и да чакаш тя да оплюе момичето и злобния дребен българин да ти „свърши работата“! Смешник!!!
 



Гласувай:
3



1. seasonofthewitch - Пълен подлец. Можеше да реши про...
10.09.2016 17:40
Пълен подлец.Можеше да реши проблема между тях двамата,както правят цивилизованите хора,но той е искал да я накаже.Добре е използвал за оръдие елементарната психика на българина.Тъжна история.
Поздрави.:)
цитирай
2. apostapostoloff - Аристотел го е казал:
13.09.2016 20:58
"Телевизионеринът е кръстоска между курва, лайно и идиот."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2184133
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930