Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2015 13:38 - Пентагона обяви Путин за аутист, а какви са американските президенти водили войните във Виетнам, Ирак и Либия?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 943 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 05.02.2015 14:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Проучване на мозъчен тръст, направено за Пентагона, прави заключението, че е възможно руският президент Владимир Путин да има синдром на Аспергер, „аутистично разстройство”, което засяга всички негови решения, съобщава USA Today. В доклада се цитира професор по психиатрия от Университета на Северна Каролина, който твърди , че „Путин носи форма на аутизъм.“ Действията на руския президент бяха подложени на особен контрол от началото на 2014 г., когато Русия присъедини Крим, както и след избухването на кризата в източната част на Украйна. Без да оправдаваме Путин за анексирането на Крим, защото Русия има подобното на САЩ имперско мислене и поведение питаме -  на какъв контрол е трябвало да бъдат подложени и каква неврологична аномалия имат американските президенти Джон Кенеди, Линдън Джонсън и Ричард Никсън, които водиха унищожителната война с Виетнам? САЩ извършиха множество жестокости и военни престъпления спрямо цивилното население на Виетнам, като най-известният такъв случай е клането в Ми Лай. По време на военните действия срещу Виет Конг и Северно-виетнамските въоръжени сили, САЩ употребява и химическо оръжие. Над Виетнам са пуснати и хиляди тонове пестициди като „Агент Ориндж” за обезлесяването на горите в страната. В резултат на това хиляди деца във Виетнам дори и днес страдат от болести и малформации причинени от тези канцерогенни вещества. Броят на жертвите от виетнамска страна надхвърля два милиона души.

 

Любопитно на какъв контрол е трябвало да бъде подложен и бившият американски президент Джордж Буш-младши, който води войната в Ирак? В мемоарите си Буш уверява, че бил отвратен и гневен, когато не са били открити оръжия за масово унищожение в Ирак, а именно съмненията за тяхното предполагаемо наличие беше повод за военната операция. Джордж Буш-младши отказа да се извини, че е започнал войната и казва: "Извинението на практика би означавало да кажа, че решението ми е било грешно. А аз не вярвам, че е било грешно решение." Наглостта на Джордж Буш не бива да ни учудва - имперското мислене на САЩ, като световен жандарм е известно и няма как да очакваме извинение за войната в Ирак. Няма да получим смислено обяснение и от Барак Обама за войната в Либия. Но Обама размахва пръст на Путин и твърди:  "Ескалацията на конфликта в Украйна е доказателство за лошите решения, каквито г-н Путин взема от името на Русия". Крадецът вика "дръжте крадеца" е лаконичният коментар за думите на Обама. А мозъчният тръст на Пентагона, който прави проучвания за Путин и му открива аутизъм не е зле да направи проучване и за американските президенти, въвлекли САЩ в безмислени и жестоки войни, взели милиони жертви
barometar.net



Тагове:   путин,   Крим,


Гласувай:
0



1. oia - за аутизма според американската наглост и безочие
05.02.2015 15:17
Ако Путин е с признаци на аутизъм,не могат да го винят за каквито и да било действия от негова страна срещу, който и да било. Включително и за вездесъщите американски величия, които някак си се мъчат да приписват свойте качества---порочни на други, и то не само на Путин, а на всеки, който опита да се защитава от тяхната алчност, безумие и слабоумие. Те, които се наричат американци, не са нищо друго освен непотребност, и като всяка такава, просто не им остана време да се доказват, на чужди гърбове Това, което може да им се каже е; SORI !!! Защо решихте, че всичко е ваше и всички трябва да ви отглеждат, с цената на мизерия и глад.Аутистите трябва да бъдат обгрижвани, защото по презумция те не са способни да се грижат за себе си Господа американски величия, нима вие можете сами да се грижите за себе си и котилото си. Не сте ли вие аутистичната твар, която не става, дори и за говедар. Оставете Путин нека да е с показатели на аутист, а погледнете в собствения си двор, защото не слсд дълго ще сте в миналото, и то не от аутизма на Путин, а от собствената ви алчност, наглост и злост.Участта ви е като на Атлантида.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2182510
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930