Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2021 13:14 - Костов, царя, Станишев, Доган, Нинова не са ли същите, като Борисов?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 379 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Български патент: Омразата към Бойко Борисов се насажда от хора, които са яли хляб от ръката му – Мая Манолова /станала омбудсман с негова подкрепа/, Христо Иванов – министър в неговия кабинет и Слави Трифонов /приятел, който поиска парцел в центъра на София и 50% от ГЕРБ/

Да не би Костов, царя и Станишев не бяха като Борисов? Нямаше ли край тях олигарси: Славчо Христов, Батко и Братко, юпитата на царя, начело с Милен Велчев, Спас Русев – които напълниха алчните си гушки, като пеликани?

Не беше ли Ахмед Доган, този който изстреля, че той разпределял порциите в държавата?

Не беше ли Корнелия Нинова, тази която топна синьо-червената си човка в Техноимпекс?

С какво Борисов е по-различен от тези персони,които уредиха роднини и приятели до десето коляно?
Че направи колаборация с Пеевски? Че имаше бизнес кръг около себе си?

Кой български премиер /без Жан Виденов/ е нямал олигарси в орбитата си? Кой премиер не е помагал на съпартийци, приятели, съученици?

Няма такъв.

Борисов не е идеален. Прекали с използването на Аз, аз, аз…построих и направих. Даваше излишни пари на уж бедната ни църква. Егото му нарасна и придоби гигантски размери. Но свърши работа. Това не могат да преживеят критиците му. 10 години му дишаха прахта на избори и сега жадуват за мъст. Но истината за неговата политическа смърт е силно преувеличена. Борисов е интуитивно, политическо животно и няма да напусне сцената без бой.

И не е по-различен от Корнелия Нинова, Станишев, царя, Доган, Корнелия Нинова и другите,които се правят на чиста вода ненапита.

barometar.net


Тагове:   Доган,   нинова,   борисов,


Гласувай:
2



1. vencivaleri1951 - Това което сте написали е хранителната среда на моделите , а ла Борисов
19.04.2021 14:10
Каква "храна е яла" Манолова от ръката на Борисов? Ще се хвана за думите Ви в буквалния смисъл-Борисов формално не е избирал Манолова за обществен защитник.
Избрал я е парламентът с одобрението на някои депутати от фракцията на ГЕРБ. Това , което Вие внушавате е , че Борисов разполага с депутатите си , като помещик с крепостните си и отношенията помежду им са на принципа-Я тебя родил, я тебя убью
Дори само това да беше, този модел трябва да бъде прекъснат. Колкото до манолова, тя е провела разговори с всички партии и е търсила подкрепа за позицията. И какво следва от това? Че трябва да е благодарна на всички фракции според тежестта на подкрепата? И отговорете /на себе си най-вече/ тогава, за какво ще е нужен защитник, който да е благодарен на изпълнителната и законодателната власт? Други с Вашето мислене отиват и по далеч. Трябвало да му бъде благодарна , защото не спрял например парите за лечението и в чужбина!?
Това е предренесансово мислене.
И какво е направил? Метро и магистрали
Вие наясно ли сте средната възраст на ИТР персонала в Метрополитена. Наясно ли сте, че го строят хора с байпаси и стендове. Къде са инженерите господине, проектантите, дори средните техници???
Магистрали...Ако сте ваксиниран или имате тест, разходете се до Калотина и влезте в Сърбия до Цариброд, Пирот , по тяхната магистрала И вижте разликата между нашия готов участък и тяхната от давна завърршена магистрала/ А нашият проект беше готов преди тяхния, и цената е с близо 30% по скъпа на км/нашата//
Борисов "взе " българия със сериозен финансов рсурс, с около 20 млрд инвестиции, на практика с липса на задлъжнялост.
Връща я с резерв на санитарния минимум, с никакви инвестиции, в дългова спирала..
Единственото което не е направил е война
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2185845
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930