Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2021 11:54 - Кукловодите принудиха Борисов да приеме модела на управление „Доган”
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 841 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 10.05.2021 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Циркът, който Мая Манолова спретна в Комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ приключи. Замислена, като Света инквизиция на Бойко Борисов, Комисията изслуша бизнесмена Светослав Илчовски, който отправи обвинения без нито един документ или доказателство. Разпрата с Иван Ангелов /фирма Градус/ - превърна изслушването на Илчовски в нескопосан "Съдебен спор". 

Но за разлика от Илчовски, Ангелов показа документи и обори твърденията на недоказано рекетирания зърнен бос. На ход е прокуратурата. 

Аутодафето на Борисов не се състоя. Политически анализатори отбелязват, че той е опасен противник, с огромен опит в политиката и силни позиции в местната и централна власт.

 Невъзможно е да уязвиш Борисов с евтин цирк ала "Съдебен спор". Но е факт, че кукловодите искат да го премахнат от политическата сцена. Първо го разделиха с Цветанов, после го вкараха в жестока битка с Васил Божков. Тефлоновото покритие на Борисов пострада - той бе принуден да се обяснява, да се разделя с министри, да управлява държавата от джипа си. 

Кукловодите искат ерата "ГЕРБ и Борисов" да приключи и извадиха на сцената проекта "Слави Трифонов". 

Нищо ново под слънцето – след приключилите проекти на Кобурга, Яне Янев, Атака, Бареков, дойде ред и на новия политик Трифонов. Но шоуменът беше неприятно изненадан от изборния си резултат. Той няма опит в политиката и не знае какво да прави.  Очакваше да има по-малко депутати, да е опозиция и да търгува с влияние. Да осребри влизането си в политиката. Да издържа телевизията и екипа си. 

Някой трябва да попита Слави: близо 2 години КОЙ плаща огромните разходи за заплати и издръжка на телевизия 7/8? Тези разходи възлизат на не по-малко от 500 000 лв. на месец - да не би Трифонов да ги е извадил от джоба си? Кой стои зад проекта „Слави” и какво му е обещано? 

Преди няколко години написах, че Борисов трябва да се оттегли и да посочи свой наследник. Той не го направи. Попречи му голямото его и чувство за незаменимост. Но 10 години във властта са много за България. Задкулисието трудно изтърпява подобен феномен. Кукловодите знаят, че българите имат нужда от нов Спасител, който да ги измъкне от Блатото - където са набутани от същите тези кукловоди. 

Трябват нови зрелища. Нови актьори на сцената. Борисов свиква с новата си роля. За която кукловодите му нашепнаха: „Време е да управляваш партията си по модела "Доган" - тихо и ненатрапчиво!” 

Иво Югов
barometar.net




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167864
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031