Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2014 14:48 - Огромна зрителска вълна на недоволство срещу оставането на Мирян в XFactor
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 870 Коментари: 0 Гласове:
2



 

Лавина от недоволство се изля върху продуцентите на музикалното шоу XFactor, след отпадането на трите талантливи момичета от  Sweet 16 и оставането на Мирян Костадинов. Последният, заради когото беше променен регламента на шоуто и беше върнат в отбора на Мария Илиева, снощи отново пя зле и беше критикуван от журито. Това обаче не попречи да продължи напред и зрители вече се питат дали Мирян е наел 1000 човека, които пускат SMS за него или продуцентите под нечие давление го пробутват напред. Зрители на шоуто изляха гнева си във фейсбук страницата на XFactor. Ето някои от стотиците негативни мнения за Мирян:

 

Andrey Donev  - До кога ще се гаврят с нас Мирян трябваше да си ходи а продължават да ни го натрапват че има талант

Ивета Пехова -  Само не ми е ясно едно...КАК ЗАБОГА КРИСТИНА И SWEET 16 НАПУСНАХА, А МИРЯН И БЕНЧЕВ СА ОЩЕ В ШОУТО

Калоян Жилов - Най-харизматичните участници в шоуто. Да бяхте махнали Мирян мазния, дето имам чувствотп, че му се стича олио от лицето на всеки лайв... Огромна грешка. Тези момичета бяха и са страхотни.

Ивета Пехова -  Хаха, сигурни сте, че ще имат успехи? Ще им помогнете? Както бяхте сигурни и за всеки напуснал участник от миналия сезон ли? Или както "помогнахте" на всички тях да се развият??? Ами, да ви кажа само Наско и Жана успяха да се развият. А как по-точно помогнахте на останалите???

Аria Georgieva -  Жалко за страхотните момичета,огромна грешка е да бутат напред некадърници като Бенчев и Мирян,всяка седмица започнаха да гонят истински можещите,пеещи хора...отвратена съм,изгонете евтините подобия на изпълнители като гореспоменатите!

Ивац Бориславов -  СРАМ!!! ЗРИТЕЛИТЕ, КОИТО ГЛАСУВАТ СА НАПЪЛНО ГЛУХИ!!! СЛУШАТ С ОЧИТЕ СИ!!! КАК МОЖЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ УЧАСТНИЦИ КАТО КРИСТИНА ДОНЧЕВА И SWEET 16 ДА ОТПАДНАТ, А ЗА СМЕТКА НА ТЯХ ДА ПРОДЪЛЖАТ ПО-МАЛКО ПЕЕЩИ КАТО ГЕОРГИ БЕНЧЕВ И МИРЯН КОСТАДИНОВ!!! ПОТРЕСЕН СЪМ ОТ ВОТА НА ЗРИТЕЛИТЕ!!! ТОВА ЩЕ ВИ СПАДНЕ РЕЙТИНГА С ПЪТИ ПО-МАЛКО!!!

Nevena Arthur Way ОТКАЗВАМ ДА ГЛЕДАМ Х ФАКТОР ЗАЩОТО ВСИЧКО Е АДСКИ НЕЧЕСТНО И НАГЛАСЕНО . ОБЯСНЕТЕ МИ КАК МОЖЕ БЕНЧЕВ И МИРЯН ОЩЕ ДА СА ТАМ А ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ТАЛАНТЛИВИ МОМИЧЕТА ДА СИ ТРЪГВАТ ???

Виктория Божилова -  И какъв е смисъла да се гледа това предаване? Абсолютно всяка седмица си тръгват супер талантливите хора,а остават някои,които отдавна се изхабиха и няма вече какво да покажат. Който,каквото иска да казва,но момичетата се представяха изключително добре всеки път и бяха адски харизматични. Силно се надявам да успеят в музикалните си кариери и им пожелавам успех. Рано или късно талантът бива оценяван.

Ivan Zlatev - Това предаване е по нагласено и от Вип Брадър.... Как може Мирян и Георги да продължат... И как Може Sweet 16 да отпаднат при положение че са 2-ри по харесване във фейсбук...

Boyana Nikolova Изгубихте доста голяма аудитория... Просто се избра визията отново! Аз също спирам да гледам това "ВЕЛИКО" предаване, пожелавам им на момичетата да се намери кой да ги продуцира и да изгреят, заслужават го .. Това бутане просто е толкова дразнещо, че аз няма за какво да се мъча вече да слушам дрането на Бенчев и фалшивия Мирян там .. досега ги слушах само, защото знаех че някъде там ще излязат и момичетата, сега няма защо да се мъча! Не остана нищо интересно .. Комерсиални, еднотипни хора, освен Невена и Славин

Галина Георгиева Как може да оставят на елиминации Пламен и Иво срещу Sweet 16???????????? Това е напълно безумно, а оня бездарник Мирян ще продължава да грачи!! НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ!

Panio Stoyanov Тази вечер на елиминации определено трябваше да бъдат Мирян и Георги. Искрено съжалявам, че заради този ПЕВАЧ Мирян си отивате вие. Определено не го заслужавате на този етап. И Заки е пав - без вас концертите няма да са това , което бяха. Поклон пред таланта ви. Имате бъдеще за разлика от Мирян, който си остава само един посредствен уличен певач.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167693
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031