Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2015 17:06 - Земеделската "кралица на пиара" Ваня Тучева разобличава друг пиар
Автор: ugov Категория: Забавление   
Прочетен: 1254 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  "Кой пусна това недоразумение Радостин Димитров Герджиков в света на богатите, известните и младите?" - възмущава се станалата популярна като родния, дамски вариант на Остап Бендер, инж.Ваня Тучева, пред собствения си, печално известен с инвестираните в него 2 млн.евро сайт -  it-farmer.bg. Ваня Тучева, която разбуни духовете в социалните мрежи със снимките си с известни политици, беше дадена на прокуратурата от ръководството на Пловдивския панаир, след като е направила там измислено събитие. Шармантната дама е  заблудила и ръководството на Аграрния университет в града, че организира семинар за разясняване на мерките от програмата за селските райони, пише в разследване на marica.bg  Но какво се случва -  на небосклона  "изгрява" нова звезда - нелоялен PR специалист, който г-жа Тучева напада в печално известния си сайт: 

  „ Този /б.р. Радостин Герджиков/ ми се предложи като ПР, автор, блогър, собственик на медия и какво ли още не“, за да го взема на работа като търговски представител за гр.Пловдив" - пише ядосаната Ваня Тучева. Самопредставянето, което си прави Герджиков също буди "възхищение".: "Организираността ми е съпруга, работата в екип е моята ученическа любов, продължила цял живот, а финансово-оргазменият флирт с клиентите е част от кореновата система на моите гени." 

Но недоволството на г-жа Тучева продължава да се лее, като из ведро: " Щял да ми доведе клиенти, да ми прави реклама в медиите, да ми развива пазара, да ме вкара в националните медии и т.н. … Явно не сме единствените жертви на мнимият ПР, от в.Акцент са го изгонили, затова. Предлагал се е и на Елена Кучкова и начинаещи фолкаджийки, че ще им осигурява модни ангажименти, фотосесии и ще им прави ПР, срещу 100 лв. на месец. След като не донесъл на Кучкова никакви участия и сесии, освен приятелства и лайквания от фалшиви профили във ФБ, тя го отрязала, а той започнал да я заплашва, че ще я унищожи в интернет и медиите. Схемата е класическа. Известна е като "Разиграване на баламите за пари", предлагаш на "жертвите" ПР, реклама и т.н., като клъвнат ги "цоцаш" и като се усетят или искат да се измъкнат от схемата, ги нападаш, заплашваш и т.н. " за да си траят" Не се поддадох на рекета и не го взех в Асоциацията и той започна да отправя заплахи, че ще ни съсипе в медиите и интернет от различни фалшиви профили във социалната мрежа.  Инвестирала съм над 2 000 000 в работни станции и сървъри и с тъпи измислени фирмички, ПР-и и медии не работя!“

Както се казва: Гърнето /Ваня Тучева/ си е намерило похлупак /Герджиков/.

barometar.net



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2178770
Постинги: 1201
Коментари: 1287
Гласове: 1664
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930