Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2022 14:46 - 55 годишна жена изкачила връх – на кого му пука за това?
Автор: ugov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1008 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


В България гъмжи от фалшиви медийни "герои". Като лицето Виктор Димчев – представящ се за режисьор, фотограф, продуцент, протестър и какво ли не. Този същия, когото и национални телевизии ползват, като политически коментатор, през лятото написа в профила си във Фейсбук, че щял да направи публично достояние документ, касаещ подкуп на министър Николай Василев. Лицето Димчев твърдеше, че бил свидетел на договора и предаването на комисионната в кабинета на министър Василев. 

В обещания ден и час „героят” не публикува никакъв документ. На въпроса защо? - се оправда, че сутринта го посетили от службите..и едва ли не заплашили да го унищожат, ако публикува документа. 

Фалшив, измислен типаж - на когото някой плаща, за да ни занимава с фантасмагориите и логореята по всякакви теми. 

На Ваня Червенкова няма нужда някой да й плаща, за да обикаля телевизиите. Тя го прави, за да задоволи ненаситното си его. Тази сутрин по БТВ тя надълго и нашироко разказа как покорила някакъв връх?! 

Кой го интересува, че е качила връх в платена експедиция, на кого му пука за това?

Червенкова е 55 годишна жена, бизнесдама , която през 2003 г. беше простреляна във Варна. Оттогава жълтите медии не спират да ни занимават с любовниците й, пластичните й операции, а сега и с изкачване на върхове?! 

 Няма ли интересни личности в тази държава: поети, музиканти, изобретатели, предприемачи, че от БТВ са решили да ни занимават как Червенкова изкарала Ковид и после хукнала да катери връх? 

Очевидно в БТВ са "впечатлени" от Червенкова до степен да й дадат близо половин час ефирно време, за да разказва за неволите си при изкачването на върхове. 

Медиите у нас постоянно "произвеждат" фалшиви герои, които отвличат вниманието на българите от сериозните теми и постижения в изкуството, спорта и икономиката. Много по-смилаемо е да слушаш глупостите на Даниел и Алекс Петканови, да четеш лъжите на Димчев, да те занимават с новия любовник на Червенкова, отколкото да научиш нещо полезно и значимо постигнато от друг българин. 

Досие: Ваня Червенкова е собственик на фирма "Никсън лимитед", която
притежава фабриката за минерална вода "Свежина" в Костинброд. Жители на Костинброд твърдят, че преди това Червенкова се е занимавала с производство на алкохол. През периода 1993-1994 година Ваня Червенкова е била отвлечена от бившите структури на СИК и пребита за дългове, съобщава сайтът Днес+.
Цехът, който държи в Костинброд е собственост на бившия борец Павел Павлов. Сестра и Вася е била секретарка на покойния Абдула Патаев, лидер на чеченците в България, застрелян през 1999 година. През 1997 година срещу Червенкова и още 15 фирми е започнала проверка за крупна измама от 1 млрд. неденоминирани лева, присвоени от върнат данъчен кредит от ДДС след фиктивен износ на компютърни платки за Гърция, твърди сайтът news.bg 

 

Иво Югов
barometar.net

 




Гласувай:
4



1. barin - Това е добре, ugov. Преди години ...
25.02.2022 05:34
Това е добре, ugov. Преди години помня, че в една от групите по време на планински поход имаше жена над 70 г., която се качи на вр. Калин в Рила. За такива новини няма, а за убийства и скандали- постоянно. Например аз поканих варненската телевизия Море, когато садих 50-тото си дърво. Отначало се дърпаха, но се отзоваха на събитието. Все пак отделиха време.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2198298
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930